Skip to main content

Besøkskontroll bidrar i arbeid med smittevern

"Nøstet Mitt" på Storo Storsenter er en forretning med stor trafikk, og det kan være vanskelig for den som jobber i butikken å ha oversikt over alle som er i butikklokalet. Daglig leder Anne-Grethe Sandin er opptatt av at både kunder og medarbeidere skal oppleve en trygg handel i hennes butikk, og har montert løsningen "Safecount" fra Securitas.

Publisert
20 januar 2021 12:37

 

Systemet bygger på en sensor som monteres over inngangspartiet, og som effektivt teller antall personer som passerer.

Ved hjelp av en TV-skjerm som står i inngangspartiet blir butikkens kunder informert om de kan gå inn i butikken, eller om de må vente.  I Sandins butikk på Storo kan fire kunder være i butikken samtidig, og på skjermen får kundene en hyggelig melding om å vente dersom det allerede er fullt i butikken.

Sandin har testet denne løsningen siden slutten av november og er svært fornøyd.

-Vi har hatt denne løsningen gjennom hele desember og løsningen medfører at de ansatte ikke trenger å være «dørvakt» samtidig som de skal ekspedere kundene. Skjermen forteller til enhver tid om det er trygt å gå inn i lokalet. Det hender at kunder er veldig målrettet og ikke ser skjermen, men da gjør vi kundene oppmerksom på den og det er greit. Min opplevelse er at kundene setter pris på dette tiltaket og at vi tar kundens trygghet på alvor når de besøker oss, sier Sandin.

Sandin forteller at installasjon og kommunikasjon med Securitas har fungert fint. -Vi testet først en løsning som ikke fungerte som vi hadde tenkt. Da var Securitas raskt på plass og satte opp ny løsning. Nå venter vi på en oppgradering av løsningen med en egen skjerm vendt inn mot butikken, slik at også våre medarbeidere kan se hva som står. Den ser vi frem til å få på plass avslutter Sandin.

Om Nøstet Mitt

Nøstet Mitt fører garn fra ledende garnprodusenter i tillegg til knapper og sytilbehør. Nøstet Mitt har butikker på Storo Storsenter, Lambertseter Senter, Tveitasenteret, Ski Storsenter og Strømmen Storsenter.

Om Safecount

Tjenesten Safecount fra Securitas hindrer trengsel og forebygger smitte. Løsningen måler med høy nøyaktighet hvor mange som befinner seg i lokalet og gir varsel når det er for mange inne samtidig. Systemet er basert på sensor som plasseres over inngangspartiet, som teller alle som passerer inn og ut. Har butikken flere innganger kobles sensorene sammen og beregner totalt antall i butikk samtidig.

Ved installasjon settes en terskelverdi for maks antall mennesker som kan oppholde seg i lokalet samtidig. En monitor plasseres ved inngangspartiet og forteller om kunden kan gå inn eller må vente.

Se våre nettsider for mer informasjon: https://www.securitas.no/vaare-tjenester/analyse-og-styringsverktoy/besokskontroll/

eller ta kontakt med:

Kim André Dalsaune
Sales Manager Retail Securitas AS
TelF.: 916 60 465
E-post: kim.andre.dalsaune@securitas.no

For fakturaspørsmål så send en epost til fakturakunde@securitas.no

For spørsmål rundt rekruttering, vekterkurs og mer, så send en epost til henvendelse.rekruttering@securitas.no

For spørsmål tilknyttet teknikk eller tekniske utfordringer, så send en epost til alarm@securitas.no

Om du har en tilbakemelding til Securitas kan du dele den med oss på alarm@securitas.no

For en generell henvendelse så send en epost til info@securitas.no

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge