Skip to main content

Securitas lanserer ny digital tjeneste for risikoprognoser

Securitas leder transformasjonen av sikkerhetsindustrien ved å tilby kvalifiserte og engasjerte medarbeidere, høy sikkerhetsfaglig kompetanse og innovasjon av digitale tjenester.

Publisert
24 november 2021 14:48

Med tjenesten MySecuritas har vi det siste året levert rapporter i sanntid, om hendelser og hvilke tiltak som er satt inn, til våre kunder. Vi utvider nå leveransen og tilbyr automatiserte risikoanalyser basert på AI gjennom tjenesten MySecuritas Risk Prediction.

Kunstig intelligens (AI) gir svært god treffsikkerhet for å avdekke hendelser

Grunnlaget for vårt prognoseverktøy er all den informasjonen som vår virksomhet daglig samler inn. Våre 14 500 medarbeidere i Norge og Sverige besøker hvert døgn over 46 000 kunder, og rapporterer alle hendelser og avvik. I tillegg mottar og loggfører vår alarmsentral daglig flere tusen alarmer. Ved å analysere data fra vår virksomhet sammen med åpne datakilder, kan vi tilby kundene våre stedsspesifikke risikovurderinger med svært høy nøyaktighet.

MySecuritas Risk Prediction gir våre kunder et godt overblikk over hvilke risikoer som er aktuelle for virksomheten, nærområdet og et større geografisk område. Applikasjonen gir automatiserte handlingsforslag og mulighet til å sammenligne virksomhetens situasjon med andre i samme bransje. Ved å kunne forutse hvordan risikonivåene vil endre seg for ulike typer hendelser, kan de riktige tiltakene iverksettes i tide, og i riktig omfang. I tillegg gir selvstendigheten og nøyaktigheten i tjenesten et troverdig grunnlag for budsjetteringen av sikkerhetsarbeidet.

Risk Prediction tilbys både små og store virksomheter med en eller flere lokasjoner.

-Med MySecuritas Risk Prediction tilbyr vi våre kunder et nytt verktøy som kompletterer vårt tjenestetilbud på en unik måte. Denne tjenesten er en revolusjon for vår bransje og jeg ser frem til å presentere Risk Prediction både for store og små virksomheter, sier salgssjef i Securitas, Geir André Moksness-Skaug.

Slik fungerer Risk Prediction

For fakturaspørsmål så send en epost til fakturakunde@securitas.no

For spørsmål rundt rekruttering, vekterkurs og mer, så send en epost til henvendelse.rekruttering@securitas.no

For spørsmål tilknyttet teknikk eller tekniske utfordringer, så send en epost til alarm@securitas.no

Om du har en tilbakemelding til Securitas kan du dele den med oss på alarm@securitas.no

For en generell henvendelse så send en epost til info@securitas.no

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge