Skip to main content

Fra klasserom til nettundervisning for vekterutdanningen

Securitas tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere og er godkjent som leverandør av lovpålagt vekterutdanning gjennom Securitasskolen. Vi tilbyr nå vekterutdanningen som nettundervisning med første oppstart 1. april.

Publisert
20 mars 2020 00:00

Til tross for den vanskelige situasjonen med Korona-viruset og de utfordringer dette medfører, vil Securitas ha behov for å utdanne vektere også i tiden som kommer. Vi tilpasser oss derfor situasjonen, benytter oss av teknologien og tilbyr nå vekterutdanningen på alternativ måte via nettundervisning, sier skolesjef i Securitas Jon Norheim.

Vekterutdanningen består av 47 timer e-læring, 65 timer teori med undervisning via nett, 45 timer praksis som i første omgang vil bli gjennomført i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Utdannelsen avsluttes med en seks timer lang eksamen. Eksamen gjennomføres i våre lokaler i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen eller Trondheim.

Norheim forteller at undervisningen vil være interaktiv slik at det vil være mulig å stille spørsmål enten via chat eller mikrofon underveis i kurset, og at den teoretiske delen vil bli gjennomført tilnærmet likt normal klasseromsundervisning.

Deltakere på nettundervisning får bøker og materiell tilsendt i posten. Deltaker stiller selv med PC eller nettbrett og tilgang til internett.

Om vekterutdanningen

Elevene må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig
Elevene må ha tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet §8)
Elevene må ha lt 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet)

For fakturaspørsmål så send en epost til fakturakunde@securitas.no

For spørsmål rundt rekruttering, vekterkurs og mer, så send en epost til henvendelse.rekruttering@securitas.no

For spørsmål tilknyttet teknikk eller tekniske utfordringer, så send en epost til alarm@securitas.no

Om du har en tilbakemelding til Securitas kan du dele den med oss på alarm@securitas.no

For en generell henvendelse så send en epost til info@securitas.no

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge