Vi tar alltid ansvar for din trygghet

Hver dag, døgnet rundt, beskytter vi mennesker, arbeidsplasser og samfunn. Vi har vært i Norge siden 1929 og er Norges eldste og verdens største sikkerhetsselskap. Med små og store kunder over hele landet tar vi et helhetlig ansvar for å sikre våre kunder og deres verdier. I Securitas jobber vi hele tiden for å ligge i forkant og tilby de mest moderne og effektive sikkerhetsløsningene.

Securitas i Norge

Vi har 5.000 vektere i samfunnet, fordelt på avdelingskontor over hele Norge og på 5 av landets flyplasser og 6 heliporter. Globalt har Securitas over 370.000 medarbeidere i 56 land, det kan du lese mer om på securitas.com.

I 2019 omsatte vi for NOK 2,6 milliarder og vi har både vilje og evne til å investere i våre medarbeidere og utvikle nye løsninger for våre kunder.

Våre verdier

Securitas' logo symboliserer våre tre grunnleggende verdier: ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet. Verdiene fungerer som en rettesnor for alle våre ansatte, og er noe av det viktigste vi ser etter når nye medarbeidere rekrutteres.

  • Ærlighet innebærer at vi er pålitelige og oppriktige i det vi gjør. Kundene våre viser oss tillit, og den må hver enkelt av oss vise at vi er verdig. Ved å være ærlige fremstår vi med høy integritet overfor omgivelser, kunde og samfunn.
  • Vaktsomhet betyr at vi er profesjonelle med en påpasselighet og et generelt årvåkent blikk. Med vår vaktsomhet ivaretar vi alltid vår egen og andres trygghet, som er det viktigste i en sikkerhetsleveranse.
  • Hjelpsomhet betyr å gi en hjelpende hånd og yte service utover det som er forventet. Vi hjelper alltid til i situasjoner der det er naturlig å hjelpe, enten det er kunder, kolleger eller andre som har behov for hjelp.

Konserninformasjon:

 

Henvendelse til Securitas
*
*
*
*
 

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring