Skip to main content

Bransjer

Vi er her for å gjøre din bedrift trygg. Vårt mål er at du skal unngå uønskede hendelser. Med vår kunnskap vil vi gjøre din verden tryggere, uansett om du vil beskytte et kontor, en restaurant, en butikk, et lager eller en annen type virksomhet. Hver bedrift har sine risikoer som vi kan hjelpe deg med.

Kontor

Den største risikoen kontorer står overfor er innbrudd og branner. Videokameraer koblet til Securitas alarmsentral sørger for at de riktige tiltakene iverksettes når alarmen går. Digitale låser øker både sikkerheten og gjør hverdagen enklere for dine medarbeidere. Vi hjelper deg også med å opplyse om branntiltakene som må gjøres i din virksomhet. Vi tilpasser våre løsninger basert på ditt risikonivå, uavhengig av om du har en liten eller litt større bedrift.

Les mer om våre sikkerhetstjenester for kontorer.

Lager

Et lager inneholder ofte hele eller deler av bedriftens varer, til en betydelig verdi. Innbrudd, branner og uoppmerksomme medarbeidere er den største risikoen for lagevirksomheter. Vi tilbyr videoovervåkning både inne og ute, noe som ofte er et behov for bransjen. Med mange medarbeidere som passerer inn og ut av lokalene, gir elektroniske låser både bedre kontroll og mer effektiv håndtering. Om ulykken skulle skje når noen jobber alene, kan en automatisk nødalarm redde liv. Vi tilpasser våre løsninger basert på ditt risikonivå, uavhengig av om du har et mindre eller litt større lager.

Les mer om våre tjenester for engrosbedrifter.

Butikk og handel

Butikker utsettes for risiko døgnet rundt. I tillegg til innbrudd og tyveri, kan medarbeidere bli utsatt for både trussel og ran. Vi tilbyr nødalarmer tilpasset butikker som i kombinasjon med videoovervåkning gir et tryggere arbeidsmiljø. Våre områdevektere gir ekstra trygghet. Regler for brannvern kan være utfordrende å holde styr på. Vi vil hjelpe deg med regler og forskrifter og tilpasser løsninger basert på ditt risikonivå, uavhengig av om du har en mindre eller litt større butikk.

Les mer om våre tjenester for detaljhandel.

Restaurant

Når du driver en restaurant, ønsker du mange besøkende. Men bare i åpningstiden. Med alarmsystemer og kameraer kan du slappe av og konsentrere deg om å drive restauranten din. Branner på kjøkkenet er imidlertid også én av de største risikoene i et restaurantmiljø. Vi hjelper deg med risikovurdering og kursing av de ansatte slik at dere er godt forberedt dersom en hendelse skulle oppstå. Les mer om våre tjenester for restauranter og hoteller.

Les mer om våre sikkerhetstjenester for restauranter

Verksted

I verksteder kreves arbeid med tunge maskiner, giftig og brannfarlig gods og verdifulle eiendeler for kundene. Arbeidsplassen kan utsette deg og de ansatte for brannfare og risiko for tyveri og helsefare. Med interne og eksterne videoovervåknings- og alarmsystemer kan du stole på at din egen og kundenes eiendom er sikret i ubemannede perioder. Arbeidsmiljøet stiller store krav til sikkerhet. Derfor hjelper vi deg med å sørge for sentrale sikkerhetstiltak og opplæring i samsvar med gjeldende regelverk.

Les mer om våre sikkerhetstjenester for verksteder

Helse

Pasienter og ansatte som opplever å være trygge, er avgjørende for aktører i helsesektoren. Helsepersonell står overfor mange risikofaktoren. Det kan være å sikre at sensitive personopplysninger om pasienter lagres på en trygg måte, og at ansatte som jobber alene sikres mot voldelige og ustabile pasienter. Helsepersonell bærer også ofte med seg kostbart utstyr og medisiner, som kan være utsatt både for tyverier og innbrudd. Ved hjelp av Securitas overvåkningsløsninger og alarmer for beskyttelse av ansatte som jobber alene, blir eiendelene dine overvåket og oppbevart på en trygg måte – og de ansatte kan raskt påkalle hjelp i vanskelige situasjoner. Adgangskontrollsystemer sikrer at bare de riktige personene får tilgang til lokalene, noe som skaper et tryggere og bedre arbeidsmiljø både for ansatte og pasienter. Vi vil også hjelpe deg med å sikre at du oppfyller krav til brannvern, slik at du kan konsentrere deg om å levere tjenester av best mulig kvalitet.

Les mer om våre sikkerhetstjenester for helsesektoren

Hotell

Det kan være utfordrende å ha full oversikt over hvem som er hvor på et hotell når folk kommer og går. Ved hjelp av overvåkningskameraer og smart teknologi fra Securitas, får du enkelt oversikt, slik at personalet kan være behjelpelig flere steder samtidig. Vi tilpasser løsningene for å hjelpe deg med å forbedre servicen og sikre hotellet.

Les mer om våre sikkerhetstjenester for hotell

Treningssenter

Mange treningslokaler er ubemannede eller har ansatte på jobb kun til bestemte tider. Ved bruk av adgangskontroll sikrer du at kun medlemmer har adgang til lokalene, og hvis et kort skulle bli borte, kan du enkelt sperre og erstatte det med et nytt. Securitas tilbyr også vektere som besøker lokalene eller bistår med å tømme lokalet ved stengetid.

Les mer om våre sikkerhetstjenester for treningssenter

Skole og undervisning

Skoleområdet blir gjerne også benyttet utenfor skoletid. Ved hjelp av enkle tiltak kan hærverk unngås. Vi i Securitas kan hjelpe deg med risikovurdering for å avdekke hva som må til for å forhindre skade og sikre godt brannvern.

Les mer om våre sikkerhetstjenester for skoler

Vil du vite mer? Vi kontakter deg gjerne!

Våre eksperter hjelper deg å finne sikkerhetsløsningene som er tilpasset deg og din bedrift

Takk!

En av våre sikkerhetsrådgivere vil kontakte deg i løpet av kort tid!

Ved å fylle ut og sende dette skjemaet godtar du at Securitas lagrer dine personopplysninger.  Les mer her.

 

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge