Skip to main content

Bedriftsalarm

Med et alarmsystem fra Securitas har du kun én leverandør å forholde deg til.

Beskytt din bedrift døgnet rundt med Securitas’ bedriftsalarm - den perfekte løsningen for å unngå tap av verdier. Våre erfarne vektere står klare til å rykke ut ved alarmer og inspisere lokalene dine for å sikre at alt er trygt og sikkert. Ta kontakt for skreddersydde sikkerhetsløsninger som passer dine behov og hold dine verdier beskyttet!

Hva er bedriftsalarm?

Securitas’ bedriftsalarm beskytter din bedrift 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Alarmløsningen er koblet opp mot og håndteres av Securitas' døgnbemannede operasjonssentral. Operatørene prioriterer fortløpende hva som skal gjøres, basert på alarmenes alvorlighetsgrad og en omforent plan for alarmhåndtering. Våre operatører ser øyeblikkelig hvor i bedriften alarmen er utløst. En eller flere av våre erfarne vektere rykker straks ut og sjekker lokalene. Nødetater kontaktes ved behov. Slik unngår din bedrift tap av verdier ved innbrudd, hærverk og driftsavbrudd. Vi leverer alt fra enkle installasjoner i mindre bedrifter, til større sikkerhetssystemer i store virksomheter.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge