Skip to main content

Tåkesikring

Uten syn og orienteringsevne blir tyven eller raneren handlingslammet. Tåkesikring fra Securitas bidrar til tryggheten for dine medarbeidere og verdier.

Hva er tåkesikring?

Sikkerhetståke fyller et lokale svært raskt og hindrer at uvedkommende gjør mer skade. Installasjonen er koblet til alarmsystemet og utløses når alarmen går, eller når en medarbeider utløser den. Den kan også utløses fra Securitas operasjonssentral. Etter få sekunder fylles rommet av tåke som er så ugjennomtrengelig at det i praksis er umulig å orientere seg. Sikkerhetståken er ikke skadelig for folk, elektronikk, møbler, klær eller annet interiør. Tåken blir i lokalet lenge og etterlater ingen rester. Den er konstruert slik at man ikke kan utløse den ved en feil, og den kan monteres skjult. Løsningen passer for alle slags lokaler, blant annet varehandel, senterbutikker, lager og distribusjonslokaler, samt små og store kontorlokaler.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge