Skip to main content

Besøkskontroll

Besøkskontroll fra Securitas hindrer trengsel og forebygger smitte. Vår løsning Safecount måler med høy nøyaktighet hvor mange som befinner seg i lokalet og gir varsel når det er for mange inne samtidig.

Besøkskontroll i praksis

Safecount sørger for at krav til smittevern overholdes i forretningen Nøstet Mitt

-Denne løsningen bidrar til at de ansatte ikke trenger å være «dørvakt» samtidig som de skal ekspedere kundene. Skjermen forteller til enhver tid om det er trygt å gå inn i lokalet. Det hender at kunder er veldig målrettet og ikke ser skjermen, men da gjør vi kundene oppmerksom på den og det er greit. Min opplevelse er at kundene setter pris på dette tiltaket og at vi tar kundens trygghet på alvor når de besøker oss, sier Daglig leder i Nøstet Mitt, Anne-Grethe Sandin.

Med høy presisjon kan du med løsningen Safecount forhindre trengsel og forebygge smitte i dine lokaler. Løsningen måler med høy nøyaktighet hvor mange som befinner seg i lokalene og gir varsel når det er for mange inne samtidig.

Systemet er basert på sensor som monteres over inngang og teller alle som passerer inn og ut.

For å gjøre installasjonen så smidig som mulig monteres sensor i eget WIFI nettverk. 

Dersom butkkken har flere innganger kobles sensorene sammen og beregner hvor mange mennesker som oppholder seg i lokalene. 

Ved installasjon settes en terskelverdi for maks antall mennesker som kan oppholde seg i lokalet samtidig. En monitor plasseres ved inngangspartiet og forteller om kunden kan gå inn eller må vente.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge