Skip to main content

Driftsanalyse

Med data fra flere systemer samkjørt i vårt analyseverktøy, får du oversikt og kunnskap som gjør det enklere å justere driften av din butikk.

Oppdag hvordan vårt driftsanalyseverktøy kan hjelpe butikker med å forbedre effektiviteten og lønnsomheten. Få innsikt i butikkdata, RFID, kundetelling og mer for å optimalisere bemanning og sammenligne ytelse mellom butikker. Ta informerte beslutninger basert på nøyaktig og pålitelig analyse.

Hva er driftsanalyseverktøy?

Løsningen samler informasjon fra flere områder i ett verktøy. Programvaren er enkel å ta i bruk og gir deg mange fordeler i butikkdriften. Data settes inn og oppsummeres i logiske grupper. Ved hjelp av programvaren kan du samle informasjon fra for eksempel RFID, kundetelling, varesikring, strømforbruk og butikkdata. Du bestemmer hvilke datafangster du vil inkludere. Med verktøyets analyser kan du planlegge hvor mange ansatte det er riktig å ha på jobb og du kan sammenlikne perioder med tidligere år. Verktøyet kan også analysere data for hele kjeder og sammenstille data butikk mot butikk. Det bidrar til forbedret lønnsomhet i butikkene dine.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge