Skip to main content

MySecuritas Risk prediction - Risikoprognoser i sanntid

MySecuritas Risk Prediction er et prognoseverktøy som ved hjelp av kunstig genererer dynamiske risikoprognoser i ditt område. Ved hjelp av denne tjenesten kan du enkelt få en oversikt over risikonivået for dine lokasjoner, slik at du kan handle proaktivt og minimere risikoen for å bli utsatt for innbrudd og andre hendelser.

Grunnlaget for vårt prognoseverktøy er all den informasjonen som vår virksomhet daglig samler inn. Våre 14 500 medarbeidere i Norge og Sverige besøker hvert døgn over 46 000 kunder, og rapporterer alle hendelser og avvik. I tillegg mottar og loggfører vår alarmsentral daglig flere tusen alarmer. Ved å analysere data fra vår virksomhet sammen med åpne datakilder, kan vi tilby kundene stedsspesifikke risikovurderinger med svært høy nøyaktighet.

MySecuritas Risk Prediction gir våre kunder et godt overblikk over hvilke risikoer som er aktuelle for virksomheten, nærområdet og et større geografisk område. Applikasjonen gir automatiserte handlingsforslag og mulighet til å sammenligne virksomhetens situasjon med andre i samme bransje. Ved å kunne forutse hvordan risikonivåene vil endre seg for ulike typer hendelser, kan de riktige tiltakene iverksettes i tide, og i riktig omfang. I tillegg gir selvstendigheten og nøyaktigheten i tjenesten et troverdig grunnlag for budsjetteringen av sikkerhetsarbeidet.
Risk Prediction tilbys både små og store virksomheter med en eller flere lokasjoner.

Velkommen til Securitas - verdens største sikkerhetspartner. Finn ut mer om våre sikkerhetstjenester og tekniske ekspertise innen overvåking, kameraer og vakttjenester.

For å se dette innholdet må du godkjenne bruk av målrettede informasjonskapsler (Marketing cookies). Klikk her for å endre dine cookie innstillinger:

Slik kan du forutse din bedrifts risiko

Risk Prediction optimaliserer sikkerhetsarbeidet gjennom automatiserte risikoanalyser og prognoser.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

Big data og AI gir mulighet for å forutse innbrudd

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge