Skip to main content

RFID-teknologi

Ønsker du bedre kontroll på varebeholdningen i din butikk, er RFID-teknologi (radiofrekvensidentifikasjon) den perfekte løsningen.

For potensielle kunder innen varehandel og detaljhandel, tilbyr Securitas RFID-løsninger og sikkerhetsrådgivning for bedriftssikring. Beskytt din virksomhet med våre pålitelige varesikringsmetoder.

Hva er RFID-teknologi?

Informasjonen lagres i en brikke som leses av trådløst ved hjelp av radiobølger. En leser trenger derfor ikke visuell kontakt med brikken slik som med en ordinær strekkodeleser. RFID-teknologien gir mange muligheter. RFID gir deg mer spesifikke varedata og Securitas’ RFID-løsninger gir bedre varesikring – sporbarhet og kontroll. Du har nå kontroll på varene fra de kommer inn til de tas ut av lokalet og ansatte kan endelig operere med rett vare til rett tid. Varetelling utføres effektivt med en håndholdt leser som beveges rundt i lokalet. Våre RFID-løsninger kan leveres med forskjellige oppsett, tilpasses ditt behov. Fra oppgradering av eksisterende varekontrollsystem til de mest avanserte løsninger.

Velkommen til Securitas - verdens største sikkerhetspartner. Finn ut mer om våre sikkerhetstjenester og tekniske ekspertise innen overvåking, kameraer og vakttjenester.

Vi beklager, men for å se dette innholdet må du godkjenne bruk av målrettede informasjonskapsler (Marketing cookies). Klikk her for å endre dine cookie innstillinger:

Stormberg benytter RFID-teknologi fra Securitas

Enkelt og effektivt system som gir god oversikt over varebeholdnigen i alle kjedens butikker.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge