Skip to main content

Elektroniske speil

Tror du flere ville kjøpt klær i butikken din hvis de slapp å besøke eller stå i kø til prøverommet, men likevel fikk sett hvordan klærne passet på? Da kan digitalt speil fra Securitas være løsningen.

Hva er elektroniske speil?

Med digitale speil får kundene tilgang på en virtuell garderobe og trenger ikke å ta med klær inn i et prøverom. Klærne velges i speilrammen og ved hjelp av sensorer og kameraer i speilet viser speilet hvordan de vil se ut på deg i 3D. Etter installasjon av det digitale speilet og tilhørende programvare, gis kundene også muligheten til å sammenlikne kleskombinasjoner, eventuelt å kombinere plagg med klær de har kjøpt tidligere. Via speilet kan det sendes bilder til noen hjemme eller via sosiale medier, for å få andres oppfatning av hvordan klærne passet. Løsningen er tilpasset klesbutikker som ønsker å gi kundene utvidet mulighet og en enda bedre kundeopplevelse i butikken. Det digitale speilet kan også integreres med våre RFID-løsninger.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge