Skip to main content

Elektroniske speil

Tror du flere ville kjøpt klær i butikken din hvis de slapp å besøke eller stå i kø til prøverommet, men likevel fikk sett hvordan klærne passet på? Da kan digitalt speil fra Securitas være løsningen.

Securitas sine elektroniske speil er innovative løsninger for klesbutikker som ønsker å forbedre kundeopplevelsen. Med vårt digitale speil kan kundene enkelt prøve klær virtuelt uten å ta dem med inn i et prøverom. Del hvordan du ser ut på sosiale medier, og utforsk utvalget av klær og opplev en ny måte å handle på med 3D teknologi.

Hva er elektroniske speil?

Med digitale speil får kundene tilgang på en virtuell garderobe og trenger ikke å ta med klær inn i et prøverom. Klærne velges i speilrammen og ved hjelp av sensorer og kameraer i speilet viser speilet hvordan de vil se ut på deg i 3D. Etter installasjon av det digitale speilet og tilhørende programvare, gis kundene også muligheten til å sammenlikne kleskombinasjoner, eventuelt å kombinere plagg med klær de har kjøpt tidligere. Via speilet kan det sendes bilder til noen hjemme eller via sosiale medier, for å få andres oppfatning av hvordan klærne passet. Løsningen er tilpasset klesbutikker som ønsker å gi kundene utvidet mulighet og en enda bedre kundeopplevelse i butikken. Det digitale speilet kan også integreres med våre RFID-løsninger.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge