Skip to main content

Sikkerhetsrådgivning

Securitas’ samlede kompetanse på helhetlige sikkerhetsløsninger, danner et solid faglig grunnlag for vår sikkerhetsrådgivning.

Hva er sikkerhetsrådgivning?

Securitas bistår med å opprette systemer som ivaretar sikkerhetskrav fra myndigheter, forsikringsselskap, kunder og leverandører. Systemene tilpasses også eventuelle selvpålagte krav og standarder. Rådgivningstjenesten letter kundens arbeid med å etablere gode og helhetlige sikkerhetsløsninger, beredskapsplaner og trening, og å oppfylle krav innen HMS. Sannsynligheten for uønskede hendelser blir så liten som mulig ved å etablere gode og riktige forebyggende sikkerhetstiltak og kontrollsystemer som avdekker avvik. Tjenesten ivaretar også at virksomheten raskest mulig kommer tilbake til normaldrift hvis en uønsket hendelse inntreffer. Rådgivningen er rettet mot bedrifter som trenger hjelp til planlegging og gjennomføring av tiltak som risikovurdering, sikkerhetsinstruks, brann- og HMS-dokumentasjon, internkontroll samt beredskapsplaner og -øvelser.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge