Skip to main content

Butikkontroll

Kundetyverier oppdages og forhindres med uniformert og sivil butikkontroll fra Securitas.

Oppdag Securitas kontrolltjenester for butikker som er skreddersydd for å bekjempe svinn og øke lønnsomheten. Våre ansatte er opplært til å følge interne instrukser og rutiner samtidig som de gir en serviceinnstilt oppfølging til kundene. Utført av sivile vektere som opptre som vanlige kunder, avdekker vi butikktyverier og skriver en detaljert rapport ved pågripelser. Ta kontroll over din butikk med våre sikkerhetsløsninger.

Hva er butikkontroll?

Securitas kontrolltjenester for butikker er svinnbekjempelse satt i system, tilpasset alle som driver med kjøp og salg av varer. Gjennom aktiv svinnbekjempelse bedres butikkenes lønnsomhet. Ansattes holdninger til interne instrukser og rutiner samt en serviceinnstilt oppfølging av kundene, gir merkbar effekt på svinnet. Kontrolltjenester for butikker kan blant annet løses ved at sivile vektere avdekker butikktyverier ved å opptre som vanlige kunder i butikker. Omfang og tidspunkter for kontrollene avtales på forhånd med oppdragsgiver. Ved pågripelser skrives en politianmeldelse med en detaljert beskrivelse av hendelsesforløpet. Tjenesten er aktuell for alle deler av varehandelen.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge