Skip to main content

Kassekontroll

Hvis svinn skyldes sviktende rutiner og manglende oppfølging av instrukser, kan ansatte bevisstgjøres og butikkenes lønnsomhet styrkes gjennom personal- og kassekontroller.

Effektiv kassekontroll kan optimalisere sikkerheten på arbeidsplassen og forebygge svinn. Oppfølging av ansatte, avdekking av avvik og forbedringsaktiviteter er viktige tiltak for å beskytte virksomheten og ansatte mot sikkerhetstrusler. Oppdag hvordan våre kassekontroll-løsninger kan gi deg kontroll og trygghet.

Hva er kassekontroll?

Oppfølging av medarbeidere ved hjelp av kontroller. Aktiv svinnbekjempelse ved kartlegging av ansattes holdninger til instrukser, rutiner og oppfølging av kundene, gir merkbar effekt. Kontrollører fra Securitas kan opptre som vanlige kunder og utføre testkjøp for å avdekke avvik. Ved avvik foreslås målrettede forbedringsaktiviteter. I andre tilfeller kan våre kontrollører bistå med personalkontroll for å forhindre internt svinn. Tjenestene er aktuell for alle deler av varehandelen. Personalkontroll er også aktuelt for lager og distribusjon.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge