Skip to main content

Arrangementsvakthold

PSS Securitas er landets største leverandør av ordensvakttjenester, og bistår ved arrangementer over hele landet.

Gå til PSS Securitas
Arrangementssikkerhet er viktig for enhver hendelse. PSS Securitas er landets største leverandør av ordensvakttjenester og tilbyr trygghet og fred i sinnet for enhver anledning. Uansett om du planlegger et lite møte eller en stor festival, har vi sikkerhetsløsninger for å dekke dine behov. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å få en trygg og vellykket begivenhet.

Hva er arrangementsvakthold?

Vektere bidrar til en trygg gjennomføring av store og små arrangementer. PSS Securitas sørger for god planlegging i samarbeid med arrangører, både med tanke på bemanning og gjennomføring, og opptrer med stor fleksibilitet ved behov for endringer underveis i arrangementene. Større folkemengder på arrangementer kan oppføre seg uforutsigbart. PSS Securitas tilbys som en erfaren aktør som vet å håndtere enkeltindivider og mengder på en profesjonell måte, for å hindre personskade eller andre uønskede hendelser.

PSS Securitas sikrer arrangementer over hele Norge

PSS Securitas er landets største leverandør av ordensvakttjenester til arrangementer over hele landet.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge