Skip to main content

Områdekontroll

Våre vektere på områdekontroll er bare et tastetrykk unna om du skulle trenge dem.

Beskytt virksomheten din med våre områdekontrollvektertjenester. Våre erfarne vektere utfører jevnlige inspeksjoner og tilkalles ved behov for å forebygge svinn, trusler og ran. Ta kontakt for å lære mer om våre vektertjenester og alarmsendere.

Hva er områdekontroll fra Securitas?

Områdekontrollvektere foretar jevnlige inspeksjoner i et gitt geografisk område, og tilkalles ved oppståtte behov. Med sin tilstedeværelse forebygger vekterne svinn, trusler og ran. I tillegg yter de service til kunder og publikum og bistår ansatte med opplåsing/stenging, tyverianmeldelser og annet. Tjenesten er tilpasset virksomheter i konsentrerte bykjerner som har tett kontakt med publikum. Ansatte i disse virksomhetene kan i løpet av en arbeidsdag oppleve flere interaksjoner som håndteres bedre med assistanse fra vekter. Våre kunder utstyres med en liten alarmsender som er i direkte forbindelse med våre områdekontrollvektere. Når den aktiveres vil vekter ankomme i løpet av svært kort tid og bistå for å få situasjonen under kontroll.

Service og sikkerhet

Våre vektere på områdekontroll bidrar med både service- og sikkerhetsoppdrag, og er på plass så snart du ber om assistanse.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge