Skip to main content

Områdekontroll

Våre vektere på områdekontroll er bare et tastetrykk unna om du skulle trenge dem.

Hva er områdekontroll fra Securitas?

Områdekontrollvektere foretar jevnlige inspeksjoner i et gitt geografisk område, og tilkalles ved oppståtte behov. Med sin tilstedeværelse forebygger vekterne svinn, trusler og ran. I tillegg yter de service til kunder og publikum og bistår ansatte med opplåsing/stenging, tyverianmeldelser og annet. Tjenesten er tilpasset virksomheter i konsentrerte bykjerner som har tett kontakt med publikum. Ansatte i disse virksomhetene kan i løpet av en arbeidsdag oppleve flere interaksjoner som håndteres bedre med assistanse fra vekter. Våre kunder utstyres med en liten alarmsender som er i direkte forbindelse med våre områdekontrollvektere. Når den aktiveres vil vekter ankomme i løpet av svært kort tid og bistå for å få situasjonen under kontroll.

Service og sikkerhet

Våre vektere på områdekontroll bidrar med både service- og sikkerhetsoppdrag, og er på plass så snart du ber om assistanse.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge