Skip to main content

Sentervakthold

Våre vektere bidrar til å ivareta sikkerhet og service for handlende og ansatte på kjøpesenter over hele Norge.

Beskytt dine butikker og kjøpesentre mot tyveri og forbedre internkontrollen med Securitas. Våre erfarne vektere sørger for å opprettholde senterets kvalitets-, service- og sikkerhetsprofil, samtidig som de forebygger svinn og tyveri. Ta kontakt i dag for å styrke sikkerheten på din butikk.

Hva er sentervakthold?

Vekteren på et kjøpesenter har en svært synlig og aktiv rolle i arbeidet med å ivareta senterets kvalitets-, service- og sikkerhetsprofil. Tilstedeværelse av vekterne forhindrer svinn og tyveri. I tillegg kan uniformert eller sivil internkontroll av ansatte utføres på bestilling fra senter eller butikker. Et kjøpesenter er en stor og kompleks eiendomsmasse som krever at vekterne både yter service til publikum og bistår ansatte i håndtering av farlige situasjoner. Våre sentervektere innehar aktive roller ved brann og redning samt ved teknisk assistanse til senterets driftsavdeling. Securitas beskytter kunder, ansatte og verdier i over 100 kjøpesenter samt i store og små butikker i hele landet.

Securits trygger kjøpesenter over hele landet

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge