Skip to main content

Elektronisk varesikring

Tyveri er varehandelens viktigste årsak til svinn. Med elektronisk varesikring fra Securitas kan alle varer trygt stå fremme i et åpent miljø.

Alarmbøyler butikk

Hva er elektronisk varesikring?

Varesikringen hindrer svinn ved at alarmer utløses når varer fjernes illegalt fra lokalet. Våre løsninger er utviklet slik at håndteringen av de blir en ukomplisert del av arbeidsrutinene. Securitas tilbyr løsninger fra noen av verdens ledende leverandører innenfor varesikring. Alarm utløses av etiketter, brikker eller lignende som er festet på varene, hvis noen med uærlige hensikter tar de med forbi antenner og bort fra butikken. Idet en alarm utløses, vises dette ved lys og/eller lyd. Systemet kan også sende varsel til forhåndsdefinerte mottakere. Alle systemer kan kombineres med metalldeteksjon for å avsløre de mest profesjonelle butikktyvene. Securitas’ varesikringssystemer kan tilknyttes nettverk for fjernstyring og overvåkning av vår alarmstasjon. Som profesjonell leverandør til varehandelen leverer vi antenner i flere design for å møte den enkeltes butikks grafiske profil. Vi leverer også usynlige løsninger i form av loop eller gulvmonterte antenner. Elektronisk varesikring er tilpasset aktører innen varehandel med svinnproblematikk. Alle butikker som foretrekker å plassere varer i et åpent miljø, vil ha svært god nytte av våre løsninger.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge