Skip to main content

Eiendom, bygg og anlegg

Sikkerhet og trygghet på byggeplassen er avgjørende fra første spadetak til fullført prosjekt. Securitas har spisskompetanse på de sikkerhetsutfordringene bygg og anlegg står overfor. Vi kombinerer mobilt vakthold med patruljerende vektere slik at du får best mulig sikkerhet til en konkurransedyktig pris.

Tyveri på byggeplassen

1 av 2: Hele 50% av bedriftene tilknyttet bransjeforeningen Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA) opplevde tyveri på byggeplass i 2019. Tyveriene skjer i hovedsak etter arbeidstid og i helger, og konsekvensene er ofte forsinkelser og økte kostnader i byggeprosjektet. I undersøkelsen fra EBA svarte 33% at tyveri på byggeplass fører til forsinkelse av arbeider. Securitas’ kunnskap og erfaring bidrar til å sikre byggeplassen. I mange tilfeller vil en vekter oppdage og forhindre en uønsket hendelse. Våre sikkerhetsløsninger reduserer derfor faren for tyveri på bygg og anlegg, med tilhørende forsinkelser, driftsstans og merkostnader.

Lær mer om byggevakthold

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge