Skip to main content

Luftfart

Securitas, ved Securitas Aviation, leverer sikkerhetsløsninger til lufthavner, flyselskaper, helikopterselskaper og andre luftfartsrelaterte virksomheter. Det første en reisende ofte møter, er våre vektere i sikkerhetskontrollen, og vi vektlegger derfor sterkt å yte god service og ivareta sikkerheten på flyplassen.

Vektere i sikkerhetskontroll

Sikkerhetsløsninger til lufthavn og luftfart

Securitas Aviation utfører sikkerhetskontroll ved Torp lufthavn, og på seks heliporter i Norge. Sikkerhetskontroll omfatter i hovedsak kontroll av reisende, bagasje, frakt, post og dokumenter. I tillegg utfører vi adgangskontroll. Vi utfører også sikkerhetskontroll av fraktforsendelser til cargoselskap ved sju lufthavner . Securitas har levert sikkerhetskontroll-tjenester siden 1978. Securitas Aviation har i tillegg sikkerhetskontroll på en rekke lufthavner i Europa. Selskapet har lang erfaring med levering av opplæring og kompetanseheving innenfor luftfartssikkerhet, og er offentlig godkjent som opplæringsorganisasjon for sikkerhetskontroll.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge