Skip to main content

Små og mellomstore bedrifter

Innbrudd, ran, hærverk og andre uønskede hendelser kan få store konsekvenser for din bedrift og dine ansatte, og i verste fall medføre en lang driftsstans. Securitas har lang og bred erfaring med å levere sikkerhetsløsninger til små og mellomstore bedrifter.

Bilmekaniker på verksted

Vi tilbyr alt av sikkerhetsløsninger for din bedrift

Arbeidsmiljøloven legger vekt på at arbeidsplassen skal være trygg mot farer som kan skade liv og helse. Lover og forskrifter krever at farene og de verste konsekvensene begrenses. For å skape en sikker arbeidsplass må vi finne ut hva som kan gå galt. Vi må vurdere hva vi kan gjøre for å hindre det, og redusere skadene dersom ulykken skulle være ute. Securitas leverer skreddersydde sikkerhetsløsninger som gir deg som bedriftseier kontroll og trygghet. Securitas tilbyr gratis og uforpliktende sikkerhetsvurdering for å avdekke hva som skal til for å trygge medarbeidere og verdier. Denne sikkerhetsvurderingen inngår i arbeidsgiveres ansvar for å kartlegge risiko. Vi leverer alt sikkerhetstjenester som kreves for din bedrifts sikkerhet, inkludert adgangskontroll, sikkerhetskamera og mobilt vakthold med patruljerende vektere.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge