Skip to main content

Vektere til tjeneste i Førde og Sogndal

Førde
Publiseringsdato 2023-10-23

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Våre verdier danner grunnlaget for vår virksomhet. De er oppsummert i tre ord: Ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet.

Jobbeskrivelse

Vi i Securitas utvider våre team og søker etter flere dyktige vektere til tjenester i Førde og Sogndal. Vi tilbyr varierende stillingsstørelser avhengig av avdelingens behov og område. Arbeidstid er variert i turnus, hovedsaklig kveld og natt.

Vi ser ette deg som er komfortabel med faste rutiner og raske sceneskifter. Du er selvgående, pliktoppfyllende og har gode vurderings- og kommunikasjonsevner. 

Vi er på jakt etter både yngre og erfarne folk med god fysisk og psykisk helse. Man bør være glad i å gå en del mens man er på jobb, samt være glad i å kjøre bil. Vi ser etter medarbeidere som innehar gode egenskaper til å avdekke avvik hos våre kunder.

Arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Mobilt vakthold
  • Utrykning på innbrudd- brann- ran- tekniske- og assistansealarmer
  • Gjennomføre inspeksjoner hos våre kunder
  • Rapportering

Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet. Vi er til å stole på, vi skal passe på våre omgivelser og vi skal hjelpe til der vi ser behov. Vi ønsker å gjøre samfunnet tryggere. 

Kvalifikasjoner

  • Gode norsk og engelsk-kunnskaper, både muntlig og skriftlig 
  • Tilfredstillende vandel (Jf. Lov om Vaktvirksomhet §8)
  • Førerkort kl. B (manuelt gir)
  • En fordel med godkjent og bestått Vekterutdanning. For den rette kandidat kan Securitas bistå med å dekke kursavgiften.

For å jobbe i Securitas må du være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Ytterligere informasjon

Som vekter i Securitas tilbyr vi en profesjonell og lærerik arbeidsplass, med personlig utviklings- og karrieremuligheter. Lønn er iht. tariff, og du kan lese mer i Vekteroverkomsten her.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge