Skip to main content

Vektere til tjeneste i Førde og Sogndal

Førde
Publiseringsdato 2023-10-23

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Våre verdier danner grunnlaget for vår virksomhet. De er oppsummert i tre ord: Ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet.

Jobbeskrivelse

Vi i Securitas utvider våre team og søker etter flere dyktige vektere til tjenester i Førde og Sogndal. Vi tilbyr varierende stillingsstørelser avhengig av avdelingens behov og område. Arbeidstid er variert i turnus, hovedsaklig kveld og natt.

Vi ser ette deg som er komfortabel med faste rutiner og raske sceneskifter. Du er selvgående, pliktoppfyllende og har gode vurderings- og kommunikasjonsevner. 

Vi er på jakt etter både yngre og erfarne folk med god fysisk og psykisk helse. Man bør være glad i å gå en del mens man er på jobb, samt være glad i å kjøre bil. Vi ser etter medarbeidere som innehar gode egenskaper til å avdekke avvik hos våre kunder.

Arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Mobilt vakthold
  • Utrykning på innbrudd- brann- ran- tekniske- og assistansealarmer
  • Gjennomføre inspeksjoner hos våre kunder
  • Rapportering

Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet. Vi er til å stole på, vi skal passe på våre omgivelser og vi skal hjelpe til der vi ser behov. Vi ønsker å gjøre samfunnet tryggere. 

Kvalifikasjoner

  • Gode norsk og engelsk-kunnskaper, både muntlig og skriftlig 
  • Tilfredstillende vandel (Jf. Lov om Vaktvirksomhet §8)
  • Førerkort kl. B (manuelt gir)
  • En fordel med godkjent og bestått Vekterutdanning. For den rette kandidat kan Securitas bistå med å dekke kursavgiften.

For å jobbe i Securitas må du være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Ytterligere informasjon

Som vekter i Securitas tilbyr vi en profesjonell og lærerik arbeidsplass, med personlig utviklings- og karrieremuligheter. Lønn er iht. tariff, og du kan lese mer i Vekteroverkomsten her.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge