Skip to main content

Alarm

Alarmløsninger fra Securitas sikrer både virksomheten og nattesøvnen din. Vi leverer alt fra enkle og standardiserte alarmer til mindre foretak, til store, komplekse alarmløsninger til store virksomheter.

Beskytt bedriften din med våre brann- og innbruddsalarm-løsninger. Velg mellom brannalarm, brannalarmanlegg, eller innbruddsalarm for å sikre din bedrift. Kjøp nå for å gi din bedrift trygghet og sikkerhet.

Hva er Securitas` alarmløsninger?

Alle våre alarmløsninger håndteres av Securitas operasjonssentral, hvor operatørene følger med døgnet rundt. Alle typer alarmer registreres, flere tusen i døgnet. Operatørene iverksetter tiltak basert på alarmenes alvorlighetsgrad og en omforent plan for alarmhåndtering. Dine medarbeidere kan tilkalle Securitas for øyeblikkelig assistanse når uforutsette og uønskede situasjoner oppstår. Securitas både oppdager og håndterer utfordringen hvis det skjer noe i virksomheten utenfor kontortid. Med Securitas som sikkerhetspartner får du én dedikert kontaktperson og løsninger tilpasset behovet basert på en risikoanalyse. Våre kostnadseffektive teknikkløsninger er basert på åpne standarder. Som sikkerhetspartner tilbyr vi god gjennomføringsevne og vektere som yter sikkerhet og service overfor dine medarbeidere og kunder.

MySecuritas alarmtjeneste

Nå kan du få full oversikt over alle dine alarmtjenester direkte til din mobil og mulighet til å agere dersom alarmen skulle gå.

Les mer
Velkommen til Securitas - verdens største sikkerhetspartner. Finn ut mer om våre sikkerhetstjenester og tekniske ekspertise innen overvåking, kameraer og vakttjenester.

Vi beklager, men for å se dette innholdet må du godkjenne bruk av målrettede informasjonskapsler (Marketing cookies). Klikk her for å endre dine cookie innstillinger:

Securitas sikrer Sparebank1 i Norge

– Vi har 6800 ansatte og 301 kontorer på landsbasis. Vi er avhengig av å ha en leverandør som leverer kvalitet og gir oss trygghet. Vi anser Securitas som en god og trygg leverandør for oss. - Sikkerhetssjef i Sparebank1-gruppen, Ole Jørgen Eiterå

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge