Skip to main content

Borettslag og sameier

Sikkerhet er avgjørende for et trygt og godt bomiljø. Securitas leverer skreddersydde sikkerhetsløsninger til borettslag og sameier. Sikkerhetsløsningene er en kombinasjon av teknologi og mobilt vakthold med patruljerende vektere, som sammen reduserer faren for tyveri, innbrudd i bod, inntrengere, hærverk og brann.

Velkommen til Securitas - verdens største sikkerhetspartner. Finn ut mer om våre sikkerhetstjenester og tekniske ekspertise innen overvåking, kameraer og vakttjenester. Lær mer om hvordan vi sikrer borettslag og sameier

Vi beklager, men for å se dette innholdet må du godkjenne bruk av målrettede informasjonskapsler (Marketing cookies). Klikk her for å endre dine cookie innstillinger:

Trygt bomiljø med Securitas som sikkerhetsleverandør

Et trygt nabloag er avgjørende for et trygt og trivelig bomiljø. Gjertrudgard borettslag i Oslo har bomiljøvakthold fra Securitas.

Lær mer om våre vektertjenester

Kameraovervåking for borettslag og sameier

Mange borettslag og sameier benytter kamerateknologi sammen med vektertjenester for å oppnå deres ønskede sikkerhetsnivå. Samspillet mellom teknologi og mennesket gjør det enklere å forhindre uønskede hendelser og har i tillegg en svært god forebyggende effekt for kriminalitet.

Les mer om kameraovervåking her eller ta kontakt med oss i skjema nedenfor.

Med Securitas som sikkerhetspartner får du vakthold med:

  • Én dedikert kontaktperson
  • Kostnadseffektive tekniske løsninger
  • Mobilt vakthold med sikkerhetsvakter som yter sikkerhet og service ved behov

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge