Skip to main content

Våre verdier

Våre verdier danner grunnlaget for vår virksomhet. Bedriftskulturen bygger på verdiene som er med på å forme en langsiktig og solid bedrift ved å skape verdier for kunder, ansatte og aksjonærer. De er oppsummert i tre ord: Ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet.

Ærlighet

Ærlighet innebærer at vi er pålitelige og oppriktige i det vi gjør. Hver enkelt av oss skal vise at vi er verdig den tilliten våre kunder viser oss. Med ærlighet oppnår vi høy integritet både mot omgivelser, kunder og samfunn.

Vaktsomhet

Vaktsomhet gjør oss profesjonelle og påpasselige. Med vaktsomhet ivaretar vi alltid det viktigste i en sikkerhetsleveranse; egen og andres trygghet.

Hjelpsomhet

Hjelpsomhet er å gi en hjelpende hånd og yte service utover det som er forventet. Med hjelpsomhet bidrar vi i situasjoner der det er naturlig, enten det er kunder, kolleger eller andre som trenger bistand.

 

 

 

Beskytt bedriften din med Securitas teknologiske sikkerhetsløsninger og vektere. Vi er et hjelpsomt, årvåkent og ærlig selskap som verdsetter sikkerheten til våre kunder. Lær mer om våre verdier og tjenester i dag.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge