Skip to main content

Adgangskontroll

Med elektronisk adgangskontroll fra Securitas vil du ha full oversikt over og kontroll på hvem som har tilgang til lokalene.

Resepsjonsmedarbeider gir ut adgangskort til kunde

Hva er adgangskontroll?

Adgangskontroll regulerer adgangen til og fra bedriftens lokaler ved bruk av kort, brikke eller smarttelefon. Bygget sikres med adgangskontroll fra verdens ledende leverandører og produsenter. Høy grad av sikkerhet gir økt trygghet for både medarbeidere og bedrift. Bedrifter som vil ha kontroll på hvem som går inn og ut av lokalene og til hvilken tid, kan tildele individuelle adgangsrettigheter. Kortlesere kan være trådløst eller kablet. Verktøyet er enkelt å ta i bruk, og alt administreres fra våre programvareplattformer. Adgangskontrollen kan integreres med andre verktøy som gir kontroll over elementer som alarmer, kameraovervåking, porttelefon, objektsikring og møterombooking. Securitas leverer brukervennlige og kostnadseffektive løsninger for adgangskontroll i alle størrelser. En persons adgang slettes enkelt med få tastetrykk, for eksempel hvis et adgangskort er mistet unngås kostnader som ved bytte av lås og nøkler.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge