Skip to main content

Purpose - We help make your world a safer place

Securitas skal være et formålsdrevet selskap. I 2019 spurte vi hundrevis av kolleger i Securitas hvorfor de går på jobb, og hva det er som forener så mange mennesker over land og kontinenter. Svarene på disse spørsmålene gjenspeiles i vårt nye formål: We help make your world a safer place.

Vårt purpose forener oss

Securitas ble grunnlagt i 1934 og mye har endret seg siden da, men våre grunnleggende verdier forblir uendret. Alt vi gjør i dag baseres på verdiene våre – ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet, som har hjulpet oss med å sikre en global suksess i flere tiår. Vår hensikt svarer på spørsmålet hvorfor. Hvorfor eksisterer Securitas? Hvorfor står vi opp om morgenen, og med stolthet går på jobb? Vår hensikt påvirker hvordan vi former strategien vår og hvordan vi oppfører oss. Vår hensikt forener oss. Vår hensikt forteller hvem vi er og hva vi ønsker å oppnå, Trygghet er et grunnleggende premiss for oss alle. Det innebærer både å glede oss over livet med venner og familie og gjøre det bra når vi er på jobb. Truslene mot sikkerheten vår øker stadig og blir mer og mer komplekse. Derfor er vår forpliktelse om å hjelpe våre kunder med å gjøre deres verden til et tryggere sted viktigere enn noen gang.

Høy kvalitet og gode verdier

Vår grunnlegger, Erik Philip-Sörensen, satte helt fra starten forventninger om høy kvalitet på våre leveranser. Han var stadig på jakt etter ny teknologi og hadde et sterkt fokus på arbeidsmoral. Våre etiske standarder ble formulert i våre verdier, ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet. Disse lever fortsatt som grunnleggende prinsipper for alt vi gjør og symboliseres med de tre røde prikkene i logoen vår.

Global leder

Vi har utviklet oss til å bli et av verdens ledende og mest avanserte sikkerhetsselskaper. Vi beskytter mennesker, arbeidsplasser og samfunn hos kunder over hele verden.

For å se dette innholdet må du godkjenne bruk av målrettede informasjonskapsler (Marketing cookies). Klikk her for å endre dine cookie innstillinger:

We help make your world a safer place

For fakturaspørsmål så send en epost til fakturakunde@securitas.no

For spørsmål rundt rekruttering, vekterkurs og mer, så send en epost til henvendelse.rekruttering@securitas.no

For spørsmål tilknyttet teknikk eller tekniske utfordringer, så send en epost til alarm@securitas.no

Om du har en tilbakemelding til Securitas kan du dele den med oss på alarm@securitas.no

For en generell henvendelse så send en epost til info@securitas.no

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge