Skip to main content

Securitas Integrity Line

Hver stemme hos Securitas er viktig. Vi er avhengige av at våre kolleger og eksterne interessenter sier fra når en situasjon truer våre kjerneverdier og vårt omdømme. Derfor har vi etablert Securitas Integrity Line, hvor tilfeller av manglende overholdelse kan rapporteres.

Hos Securitas utgjør våre ansatte en forskjell hver eneste dag. Vi er stolte av måten de demonstrerer kjerneselskapets verdier som Ærlighet, Vaktsomhet og hjelpsomhet, mens de beskytter mennesker og eiendeler over hele verden. Disse verdiene definerer hvem vi er, og de leder våre beslutninger og handlinger.

Å rapportere bekymringer gir oss informasjon vi trenger for å rette opp situasjonen og forhindre at lignende situasjoner oppstår igjen. Vi mener også at alle skal føle seg trygge nok til å si fra. Securitas Integrity Line er et konfidensielt rapporteringssystem for våre ansatte og andre.

Securitas Integrity Line

Dette er et verktøy som bidrar til en sunn bedriftskultur der folk kan se at stemmen deres blir hørt og handlinger iverksettes deretter. Hvis du er en Securitas-ansatt, partner, investor eller annen type Securitas-tilknyttet interessent og ønsker å rapportere et tilfelle av manglende overholdelse knyttet til selskapet vårt, kan du sende inn klagen din via Securitas Integrity Line. Plattformen er tilgjengelig og overvåkes 24/7.

Securitas Integrity Line er ikke ment å erstatte ledelsens ansvar. Vi oppfordrer deg til å rapportere dine bekymringer til din lokale HR, juridiske representant eller ledelsen når det er mulig.

Ytterligere rapporteringskanaler

Hvis du er basert i Nord-Amerika eller Mexico, er en ekstra kommunikasjonskanal tilgjengelig via Securitas Hotline:

  • USA: 1-800-574-8637
  • Canada: 1-866-528-6556
  • Securitas Transport Aviation Security: 1-855-249-5707
  • Mexico: +528000991170

Alle rapporterte tilfeller av manglende overholdelse av Securitas' verdier og etikk, uavhengig av rapporteringskanal, blir undersøkt og dokumentert i henhold til Securitas varslingspolicy og lokale forskrifter.

For fakturaspørsmål så send en epost til fakturakunde@securitas.no

For spørsmål rundt rekruttering, vekterkurs og mer, så send en epost til henvendelse.rekruttering@securitas.no

For spørsmål tilknyttet teknikk eller tekniske utfordringer, så send en epost til alarm@securitas.no

Om du har en tilbakemelding til Securitas kan du dele den med oss på alarm@securitas.no

For en generell henvendelse så send en epost til info@securitas.no

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge