Skip to main content

Offentlige virksomheter

Securitas leverer skreddersydde sikkerhetsløsninger for offentlige virksomheter og de sikkerhetsutfordringene det offentlige står overfor.

Våre sikkerhetsløsninger 

Potensiell sårbarhet, risiko og trusler påvirker både virksomheten, medarbeidere og i noen tilfeller befolkningens tjenestetilbud.
Securitas har bred erfaring med planlegging, tilrettelegging, gjennomføring og kontroll av forebyggende sikkerhetstiltak i offentlig sektor. Vi skreddersyr løsninger, slik at din virksomhet får best mulig sikkerhet til en konkurransedyktig pris.

Vi tilbyr alt av sikkerhetsløsninger for din offentlige virksomhet, inkludert sikkerhetsrådgiving og tjenester innen beredskap, brannsikkerhet og brannvern, i tillegg til løsninger med adgangskontroll for offentlige bygg, stasjonært vakthold med vektere i resepsjon.
Med Securitas som sikkerhetspartner får du:

Én dedikert kontaktperson

  • Løsninger tilpasset dine behov og med basis i en sikkerhetsvurdering
  • Kostnadseffektive tekniske løsninger basert på åpne standarder
  • Vektere og sikkerhetsvakter som yter sikkerhet og service overfor dine kunder og medarbeidereJeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge