Skip to main content

Strategi

Vår ambisjon er å være kunnskapsledende leverandør av sikkerhetstjenester og -løsninger. Vi løser kundenes utfordringer ved å tilby kvalifiserte og engasjerte mennesker med høy kompetanse innen sikkerhetstjenester, og skreddersyr våre løsninger med ny teknologi.

Innsatsområder

Securitas skal være den foretrukne samarbeidspartneren på sikkerhetstjenester og løsninger, som følge av fire definerte innsatsområder: Styrke våre medarbeidere, skape fornøyde og lojale kunder, levere beskyttende og innovative løsninger og levere med god kvalitet og effektivitet.

Engasjerte medarbeidere

Serviceinnstilt, kunnskapsrik og årvåken er noen av egenskapene som beskriver våre 345.000 medarbeidere globalt i 47 land. Deres engasjement, stolthet og lidenskap er avgjørende for at vi som sikkerhetsselskap fortsatt skal være markedsleder og foretrukken samarbeidspartner.

Kundetilfredshet og samarbeid

Kundenes behov for sikkerhetstjenester endres fra manuelle tjenester til løsninger som kombinerer manuelle tjenester og teknologi med moderne datadrevne verktøy. Kompetente medarbeidere og fremtidsrettede løsninger har posisjonert Securitas godt for å møte disse behovene. Høy kundetilfredshet og godt partnerskap, kombinert med fremtidsrettede løsninger og tjenester, er nøkkelen til å lede bransjen inn i fremtiden.

Beskyttende tjenester, ledende og nytenkende

Etterspørselen av sikkerhetstjenester fortsetter å vokse. Å levere gode løsninger av høy kvalitet til våre kunder er essensielt i vår strategi. Vi styrker og utvikler derfor våre tjenester, med spesialisering av hver enkelt løsning i kombinasjon med datadrevet og teknologisk innovasjon.

Økt effektivitet

Vi utvikler flere programmer og systemer for å øke effektiviteten i Securitas, i tillegg til at vi har etablert en ny global IT-plattform og et transformasjonsprogram. Disse programmene hjelper oss til å lede utviklingen av sikkerhetsindustrien slik at den er tilpasset dagens behov.

 

For fakturaspørsmål så send en epost til fakturakunde@securitas.no

For spørsmål rundt rekruttering, vekterkurs og mer, så send en epost til henvendelse.rekruttering@securitas.no

For spørsmål tilknyttet teknikk eller tekniske utfordringer, så send en epost til alarm@securitas.no

Om du har en tilbakemelding til Securitas kan du dele den med oss på alarm@securitas.no

For en generell henvendelse så send en epost til info@securitas.no

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge