Skip to main content

Perimetersikring

Perimetersikring er en avgjørende sikkerhetsløsning for bedrifter som ønsker å beskytte sine verdier og ansatte.

Hva er perimetersikring?

Perimetersikring handler om å etablere en robust og pålitelig barriere rundt bedriftens arealer for å forhindre uautorisert tilgang og å sikre at bare de rette personene har adgang og tilgang til lokalene dine. Dette  kan omfatte bruk av teknologi som bevegelsessensorer, sikkerhetskameraer, adgangskontrollsystemer eller mindre avanserte tiltak som for eksempel vakthold. Dette er en enklere men likevel effektiv metode for perimetersikring. Våre vektere kan patruljere området og håndtere eventuelle sikkerhetsutfordringer som oppstår og dermed bidra til å opprettholde ent trygt og sikkert perimeter rundt lokalene dine.

Hvorfor velge perimetersikring fra Securitas?

  1. Erfaring og ekspertise Securitas har hjulpet med å beskytte mennesker, steder og eiendeler i nærmest ett århundre. Vi vet hva som kreves for å beskytte bedrifter på en effektiv måte.
  2. Tilpassede løsninger Vi forstår at hver bedrift er unik, og tilbyr derfor skreddersydde løsninger som er tilpasset dine unike behov. Teamet vårt vil samarbeide tett med deg for å finne den løsninger som passer best.
  3. Kontinuerlig overvåking Vår sikkerhetsteknologi og profesjonelle vektere på operasjonssentralen holder øye med virksomheten din til alle døgnets timer og kasjonerer dersom en hendelse inntreffer. 

Velg Securitas for din perimetersikring

Når det gjelder perimetersikring er Securitas det beste valget for å levere en omfattende pålitelig sikkerhetsløsning. Securitas Technology er spesialister på teknologien og Securitas håndterer den fysiske sikringen med høyt utdannede vektere.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov for perimetersikring og hvordan vi kan hjelpe deg meg å beskytte din bedrift på best mulig måte. 

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge