Skip to main content

Tips og råd

I vår innholds-hub finner du nyttige tips, veiledninger, artikler om aktuelle tema i sikkerhetsindustrien. Vi deler også informasjon om ny teknologi, trender, og sikkerhetsløsninger slik at du får et bedre inntrykk og mer informasjon om hvordan du kan sikre din virksomhet.

 • Slik velger du riktig sikkerhetsløsning for bedriften din

  Bedriften din er viktig. Både for deg og alle som er avhengig av den. For oss er det viktig at du kan konsentrere deg om å drive bedriften din og at du ikke trenger å bruke unødvendig tid på å bekymre deg om sikkerhet. I denne veiledningen hjelper vi deg med å velge den sikkerhetsløsningen for små bedrifter som passer best for din virksomhet.

  Les mer
 • Fornøyde ansatte med trygge sikkerhetsløsninger

  Føler alle i bedriften seg trygge? Sjansen er stor for at de ansatte tar hånd om virksomheten på en bedre måte når du tar hånd om sikkerheten deres. Og hvis du sørger for at det ikke skjer noe, kan de konsentrere seg om å få jobben gjort. Les videre og finn ut mer om sammenhengen mellom jobbtilfredshet og sikkerhetstiltak i bedriften.

  Les mer
 • Fokus på virksomheten er nøkkelen til vekst

  Vekst er i alle bedrifters DNA, men hvordan lykkes du med å få bedriften til å vokse samtidig som du passer på at det ikke skjer noe? Vi gir deg en rask oversikt over de viktigste reglene du må følge. Arbeid med å få virksomheten til å vokse bør få all oppmerksomheten din.

  Les mer
 • De beste sikkerhetstipsene for alle bedriftseiere

  Videoovervåkning, alarmtjenester og medarbeiderprosedyrer... Du ønsker å forbedre sikkerheten på arbeidsplassen, men vet ikke hvor du skal begynne. Hvilke produkter trenger du? Hva kan du gjøre på egenhånd? Og når trenger du eksperthjelp? Her er en sjekkliste over ting du bør tenke på for å få en full oversikt over sikkerheten ved bedriften din.

  Les mer
 • Fra panikknapp til kamera

  Uansett arbeidsplass må sikkerheten alltid komme først. Du vil at dine ansatte skal føle seg trygge uansett tidspunkt, arbeidsoppgaver eller stedet hvor jobben utføres. Men hvordan oppnår du dette? Vi viser deg hva du må gjøre for å gjøre arbeidsplassen trygg samtidig som de ansatte vet at de blir godt ivaretatt.

  Les mer
 • Har noen slått av kaffemaskinen?

  Brannforebygging er enklere når du er klar over risikoen du står overfor. Branner på arbeidsplassen kan forebygges med tiltak for brannsikkerhet i kombinasjon med informerte ledere og medarbeidere. Hvilke risikoer er relevante for bedriften din, og hva er riktig håndtering i en nødsituasjon?

  Les mer
 • Sikre bedriften din – både online og offline

  Mangel på robuste sikkerhetsløsninger utgjør en alvorlig risiko for små bedrifter. Ikke la mangel på tid og kunnskap gjøre virksomheten din sårbar på nett. Her forklarer vi hva du kan gjøre for å styrke bedriftens nettsikkerheten, og redusere konsekvensene av å bli rammet, slik at arbeidsplassen din er sikker både online og offline.

  Les mer
 • Skal du flytte bedriften din?

  Å flytte en hel bedrift innebærer mer enn bare å ansette et flyttebyrå. Sørg for at det er satt av nok tid og ressurser til å vurdere faktorer som sikkerhet, forsikring og kontrakter. Denne sjekklisten guider deg gjennom de viktigste trinnene før, under og etter flyttingen. Og ikke glem invitasjonene til innflyttingsfesten.

  Les mer
 • Securitas hjelper deg med å velge sikkerhetsløsning

  På tide å se nærmere på sikkerheten til selskapet ditt? Utmerket! Kameraer, alarmer, opplæring og brannvern er bare noen av sikkerhetsløsningene som kan være nødvendige for å beskytte virksomheten din. Overveldende? Ikke bekymre deg!

  Les mer
 • Har firmaet ditt godkjent alarm?

  Å holde oversikt over forsikringskravene du må oppfylle, for å sikre bedriften din, er ingen enkel oppgave. I tillegg skal du tenke på kjernevirksomheten din. Dersom du sørger for å oppfylle vilkårene som forsikringsselskapet har satt til sikkerhet, vil du spare deg selv for en real hodepine dersom du må å sende inn et forsikringskrav.

  Les mer
 • Hjelp! Hvilken alarmklasse trenger vi?

  Før du velger alarmsystem til lokalene dine må du kunne svare på en rekke spørsmål. Jobb deg gjennom sjekklisten vår for å være sikker på at du ikke overser viktige detaljer. Les mini-FAQ nedenfor og få en trinnvis veiledning til kjøp av innbruddsalarm, overvålningskamera og andre sikkerhetsløsninger til din virksomhet.

  Les mer
 • Veiledning: Øk sikkerheten til ansatte som jobber alene

  Hver dag er personer som jobber alene, utsatt for en viss risiko. Vold, kriminalitet, ulykker eller uønskede hendelser kan være overhengende trusler. De som jobber alene er alltid litt mer sårbar enn i gruppe. Her veiledes du gjennom trinnene for å øke sikkerheten til ansatte som jobber alene.

  Les mer
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge