Skip to main content

Hvordan en patruljerende vekter øker sikkerheten i din bedri

Mange forbinder vektere med dørvakter eller faste sikkerhetsvakter. For mindre virksomheter er dette ikke alltid en økonomisk effektiv løsning. Men hvis du ønsker å styrke alarmsystemet ditt med vakthold så kan en løsning med patruljerende vektere være det riktige valget for din virksomhet.

Hvorfor trenger bedriften din vektere?

Synlig sikkerhet i form av overvåkning, innbruddsalarmer og skilting kan bidra til å redusere risikoen for innbrudd og få kriminelle til å tenke seg om. En patruljerende vekter som besøker virksomheten din regelmessig eller uanmeldt kan avskrekke inntrengere ytterligere.

Hvilke typer patruljerende vektertjenester er tilgjengelige? En løsning med patruljerende vektere kan som regel skreddersys etter virksomhetens behov. Det kan for eksempel være at du ønsker en vakt som kommer innom bedriften hver morgen og kveld, eller en vakt som reiser innom på tilfeldige tidspunkter. Det fine med å velge en patruljerende vakt er at våre vektere har god kjennskap til lokalområdet og enkelt ser om noe uvanlig foregår. Her er noen av vektertjenestene vi tilbyr:

Utvendig inspeksjon

Vektere går eller kjører regelmessig rundt bygningen og-/eller eiendommen. Dette forebygger innbrudd og hærverk på utsiden av eiendommen. Hvis de støter på inntrengere, kan de rolig og profesjonelt eskortere dem bort fra bygningene.

Innvendig inspeksjon

Vekterne inspiserer kontorene eller lokalene innendørs. På denne måten kan de oppdage eller stoppe pågående kriminalitet og ulykker som innbrudd, tyveri og vannskader. De kan også kontrollere andre sikkerhetsrisikoer som for eksempel potensielle brannkilder som at kaffemaskinen ikke er slått av, at vinduer er åpne eller at lysene er slått på.

Nøkler og alarmer

Vekterne kan også fungere som nøkkelforvaltere og åpne og lukke virksomheten. Dette reduserer risikoen for at ansatte må oppholde seg alene i lokalene på sene kveldstimer og dermed utsette seg selv for fare.

Fordeler med mobil vekter

  1. En patruljerende vakt er et godt alternativ for bedrifter som ikke har behov for en fast vakt, men som likevel ønsker at lokalene skal være godt overvåket. Kostnadene ved individuelle patruljebesøk kan være lettere å tilpasse dine budsjetter.
  2. En fleksibel løsning for flere lokasjoner Patruljerende vektere er også en fleksibel løsning for virksomheter med flere lokasjoner. Én patruljerende vekter kan effektivt dekke et stort område med flere lokaler, eiendommer og kunder.
  3. Kan tilpasses etter behov. Kanskje har du behov for inspeksjoner til bestemte tider? Kanskje er nøkkelhåndtering og låsing eller opplåsing av lokaler det viktigste for deg? Eller kanskje du trenger tilfeldige kontroller for å øke sikkerheten? Behovene dine kan settes sammen til en skreddersydd løsning som passer for din virksomhet. Du kan også oppgradere eller nedgradere sikkerhetsløsningen underveis.

Hvilke sikkerhetsløsninger passer best for deg?

Bla deg gjennom de ulike vektertjenestene vi tilbyr her.

Securitas hjelper deg med å finne de sikkerhetsløsningene som passer best for din virksomhet. Vi har lang erfaring med skreddersydde sikkerhetsløsninger og hjelper deg med alt fra valg av produkter og installasjon til opplæring av ansatte og vedlikeholdstjenester. Med Securitas som partner får du en enkel og sikker hverdag, slik at du kan sette søkelys på virksomheten din. Når du har bestemt deg, tar vi oss av resten.

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge