Skip to main content

Transport og logistikk

Securitas sikrer anleggene dine og sørger for et tryggere og sunnere miljø for dine ansatte.

Sikkerhet i produksjon og logistikk

Sikkerhet i produksjons- og logistikkselskaper er mer enn bare utstyrsbeskyttelse. Det handler om å skape et trygt miljø for de ansatte. For å opprettholde sikkerheten på anlegget og samtidig unngå forsinkelser i leveranseplanene kreves en integrert og automatisert tilnærming til både sikkerhet og logistikk. Hos Securitas forstår vi kompleksiteten knyttet til disse faktorene - fra anleggets størrelse til verdifulle maskiner og skiftendringer som medfører at hundrevis av ansatte går inn og ut av bedriften din. Våre sikkerhetseksperter samarbeider med deg for å designe og implementere et integrert system som ikke bare sikrer anlegget, men også bidrar til å holde de ansatte trygge og friske.

Sikkerhetsutfordringer produsenter står overfor

Når det gjelder anleggssikkerhet i produksjons- og logistikkindustrien, er dagens utfordringer varierte. De strekker seg fra skader på utstyr til spredning av bakterier på samlebåndet. For å redusere disse risikoene og forbedre helsen og sikkerheten i bedriften din så tilbyr vi en omfattende tilnærming.

 • Ansattes helse

  For å begrense kontakt og spredning av bakterier mellom ansatte, kan man implementere tiltak som sikrer at folk oppholder seg i de riktige områdene. Dette vil bidra til å opprettholde en hygienisk arbeidsmiljø og beskytte ansattes helse.

 • Tyveri

  Sikre ditt anlegg og dyrt utstyr med termisk perimeterdeteksjon, inntrengningssystemer og videoovervåking.

 • Leveringsadministrasjon

  Beskytt ditt anlegg ved å overvåke kjøretøy og annet utstyr når de kommer inn og forlater området med hjelp av videoovervåkning. Registrer informasjon om besøkende, inkludert tidspunkt for ankomst og avreise, samt innholdet på lastebilene.

 • Ulykker på stedet

  Reduser risikoen og ansvaret for ulykker ved å skape bedre kontroll på hvem som kan oppholde seg i ulike soner.

 • Falske alarmer

  En lyd- eller videoverifisert alarm bidrar til å sikre at politiet blir sendt til ekte innbrudd og kan i tillegg hjelpe med å finne hvor inntrengeren er på anlegget. Mange alarmer aktiveres av f.eks ballonger eller andre bevegelser. Å verifisere alarmen er en sentral del i å redusere kostnader på rykk og letter på trykket til nødetater.

 • Besøksadministrasjon

  Forbedre kommunikasjonen mellom besøkende og bygningsforvaltere med et besøkssystem.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge