Skip to main content

Transport og logistikk

Securitas sikrer anleggene dine og sørger for et tryggere og sunnere miljø for dine ansatte.

Sikkerhet i produksjon og logistikk

Sikkerhet i produksjons- og logistikkselskaper er mer enn bare utstyrsbeskyttelse. Det handler om å skape et trygt miljø for de ansatte. For å opprettholde sikkerheten på anlegget og samtidig unngå forsinkelser i leveranseplanene kreves en integrert og automatisert tilnærming til både sikkerhet og logistikk. Hos Securitas forstår vi kompleksiteten knyttet til disse faktorene - fra anleggets størrelse til verdifulle maskiner og skiftendringer som medfører at hundrevis av ansatte går inn og ut av bedriften din. Våre sikkerhetseksperter samarbeider med deg for å designe og implementere et integrert system som ikke bare sikrer anlegget, men også bidrar til å holde de ansatte trygge og friske.

Sikkerhetsutfordringer produsenter står overfor

Når det gjelder anleggssikkerhet i produksjons- og logistikkindustrien, er dagens utfordringer varierte. De strekker seg fra skader på utstyr til spredning av bakterier på samlebåndet. For å redusere disse risikoene og forbedre helsen og sikkerheten i bedriften din så tilbyr vi en omfattende tilnærming.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge