Skip to main content

Olje og energi

Trygg energiproduksjon og -forsyning er kritisk for både samfunnet og for olje- og energiselskaper. Securitas tilbyr skreddersydde sikkerhetsløsninger til denne delen av samfunnets infrastruktur, som er preget av høy risiko og krav til tilpassede, moderne sikkerhetsløsninger.

Velkommen til Securitas - verdens største sikkerhetspartner. Finn ut mer om våre sikkerhetstjenester og tekniske ekspertise innen overvåking, kameraer og vakttjenester. Besøk oss nå for å lære mer.

Vi beklager, men for å se dette innholdet må du godkjenne bruk av målrettede informasjonskapsler (Marketing cookies)

Vår leveranse til ISS og Equinor

Espen Hauger er ansvarlig for sikkerhetsleveransen mot ISS og Equinor. Equinor og ISS oppsøkte Securitas som partner grunnet vår evne til å levere en bredde med sikkerhetsløsninger, styrt som én enhet. Vi leverer både teknologi og manuelle tjenester til alle kontorer i Norge.

Last ned kundecasen her

Sikkerhetsløsninger til olje- og energibransjen

Securitas tilbyr alt av sikkerhetsløsninger til olje- og energibransjen. Vi kombinerer stasjonært og mobilt vakthold med kostnadseffektive og miljøvennlige teknologiløsninger, for å trygge dine medarbeidere og verdier.
Vi tilbyr også sikkerhets- og beredskapsrådgiving, ledsagertjenester, brannvern med mer, som kan være relevante for din virksomhet.
Våre kunder gis tilgang til spisskompetanse i vårt globale sikkerhetsnettverk i 58 land. Securitas, inkludert datterselskaper, er verdensledende i spesialiserte nisjer og bistår din virksomhet der du trenger det.

Med Securitas som sikkerhetspartner får du:

  • Én dedikert kontaktperson
  • Kostnadseffektive tekniske løsninger basert på åpne standarder
  • Utdannede som yter sikkerhet og service

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge