Skip to main content

Driftsalarm

Kontinuerlig kontroll over alle tekniske anlegg er avgjørende i driften av et moderne bygg. Da unngår bedriften driftsstans eller i verste fall store skader. Driftsalarm bidrar i dette arbeidet.

Hva er driftsalarm?

Alarmer på tekniske anlegg som varsler når temperaturen blir for høy eller når ventilasjonen slutter å fungere, kan spare mye hodebry og uforutsette kostnader etter store skader som følge av vann, brann, eller røyk. Tekniske alarmer blir mottatt av Securitas' operasjonssentral, som vurderer alarmens alvorlighetsgrad. Våre operatører iverksetter umiddelbart tiltak og varsling etter avtalte rutiner, som å varsle din bedrifts kontaktperson eller sende vekter til stedet. Vekter vurderer om situasjonen er kritisk og varsler riktig instans for å løse problemet. Securitas driftsalarm er tilpasset bedrifter med tekniske anlegg som er avgjørende for drift og sikkerhet i virksomheten, som nærings- og industribygg, skoler og utdanningsinstitusjoner, restauranter og butikker.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge