Skip to main content

Smart alarm

Med Smart alarm fra Securitas blir du raskt varslet ved innbrudd og innbruddsforsøk. Via en app kan du aktivere og deaktivere alarmen.

Hva er Smart alarm?

Alarmpakken fra Securitas inneholder programvare som gir full oversikt over unormale hendelser og utløste alarmer i din lokasjon, via en brukervennlig app eller hvilken som helst nettleser. Flere lokasjoner med alarm kan administreres fra samme plattform, og du styrer selv brukertilganger. Også andre enheter i bedriften kan styres fra alarmen, som for eksempel lys og varme. Disse funksjonene kan også utføres manuelt fra webgrensesnitt eller via app. Med bakgrunn i en risikovurdering utformes alarmpakken for din lokasjon. Installasjonen er trådløs og en montør programmerer den via en app. Systemet kan tilknyttes allerede eksisterende og kablede alarmkomponenter i lokalet, ved bruk av et alarmpanel. Ved utløst alarm utføres alarmverifisering via stillbilder som automatisk sendes ved utløst alarm og undersøkes av operatører på vår døgnåpne alarmsentral. For hver utrykning som avverges, spares det kostnader. Rapporter fra systemet kan du få tilsendt på e-post eller SMS. Securitas’ Smart alarm passer for alle små og mellomstore bedrifter som ønsker en kostnadseffektiv og brukervennlig alarmpakke. Løsningen er også godt egnet for deg som har flere lokasjoner og ønsker å ha full kontroll via et oversiktlig system.

Innlogging Smart alarm

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge