Skip to main content

Vektere til Bergen Havn for sesongen 2024

Bergen
Publiseringsdato 2023-11-06

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 44 land. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Våre verdier danner grunnlaget for vår virksomhet. De er oppsummert i tre ord: Ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet.

Jobbeskrivelse

For cruise-sesongen 2024 har vi behov for flere medarbeidere til vårt oppdrag hos Bergen Havn i Bergen sentrum. 

Bergen Havn er Norges største cruisehavn og Vestlandets viktigste knutepunkt for gods, fritidsbåter og cruiseskip. Havnen jobber aktivt med å utvikle en mer bærekraftig og miljøvennlig cruiseturisme, og visjonen er å være en fremtidsrettet, internasjonal miljøhavn.

Som vekter vil din oppgave være å beskytte terminalene, fartøyer, besetning og passasjerer for uønskede hendelser. 

Stillingen er et engasjement med oppstart etter avtale, og sesongen starter allerede fra mars og varer helt til oktober. Arbeidstid er variert i turnus dag, kveld, natt samt helg. Vi tilbyr varierende stillingsprosent for deg som ønsker å jobbe deltid eller heltid, og dette avklares i rekrutteringsprosessen. 

For å trives som vekter ved Bergen Havn er det en fordel at du er fleksibel, liker å være ute, ha varierte arbeidsoppgaver og ikke minst- at du har gode kommunikasjonsferdigheter og brenner for å yte god kundeservice! 

Arbeidsoppgaver er blant annet: 

 • Adgangskontroll
 • Cruise- og portvakthold
 • Overholde ISPS regelverk
 • Inspeksjonsrunder
 • Kameraovervåkning
 • Sikkerhetskontroll 

Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier. En Securitasvekter er ærlig, vaktsom og hjelpsom. Vi er til å stole på, vi skal passe på våre omgivelser og vi skal hjelpe til der vi ser behov. Vi ønsker å gjøre samfunnet tryggere.

Kvalifikasjoner

 • Godkjent og bestått Vekterutdanning er en fordel. For rett kandidat kan Securitas bistå med å dekke vekterutdanningen. 
 • Gode IKT-ferdigheter
 • Tilfredsstillende vandel (Jf. Lov om Vaktvirksomhet)
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Førerkort klasse B (fordel)

For å jobbe i Securitas må du være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Ytterligere informasjon

Som vekter i Securitas tilbyr vi en profesjonell og lærerik arbeidsplass, med personlig utviklings- og karrieremuligheter. Lønn er iht. tariff, og du kan lese mer i Vekteroverkomsten her.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge