Skip to main content

Vil du ha læreplass i et av verdens største sikkerhetsselskap?

Oslo
Publiseringsdato 2024-01-03

I Securitas er vi stolte av våre dyktige hverdagshelter, som hver dag skaper trygghet og yter service. En Securitasvekter er ærlig, vaktsom og hjelpsom. Vi er til å stole på, vi passer på våre omgivelser, og vi hjelper til der vi ser behov. Vi ønsker å gjøre samfunnet tryggere

I tillegg har vi som mål å være Norges mest miljøvennlige sikkerhetsselskap! Securitas jobber kontinuerlig med tiltak for å reduseres CO2-utslipp, og er miljøsertifisert etter den internasjonale miljøstandarden.

Jobbeskrivelse

Vi søker nå etter lærlinger i Sikkerhetsfaget for oppstart høsten 2024. Vi ønsker lærlinger velkommen over hele landet, både nord og sør, øst og vest!

Securitas ser det som en viktig oppgave å tilby læreplass til deg som har et ønske om å utgjøre en forskjell. Vi søker etter deg som vil ta del i det viktige samfunnsoppdraget vårt; rett og slett å gjøre din verden til et tryggere sted.

Hos oss får du garantert en variert hverdag; fra det hektiske hvor mye kan skje på en gang, til det mer stillesittende og rutinepregede. Uansett krever oppgavene at du er fokusert og nøye.

Våre lærlinger deltar på kurs og samlinger, og praksis gjennomføres i forskjellige uniformerte vektertjenester. Du har altså mange rundt deg som jobber for at du skal både lykkes og trives hos oss i læretiden. 

Vårt mål er også at du etter endt læretid har fast stilling hos Securitas, og morgendagens sikkerhetsledere vil i stor grad rekrutteres blant de som innehar fagbrev i sikkerhetsfaget. 

Kvalifikasjoner

  • Bestått Salg, service og reiseliv VG1
  • Bestått Service, sikkerhet og administrasjon VG2 ved ansettelse
  • Må beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstillende vandel og bakgrunnssjekk (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Førerkort kl. B vil være en fordel

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Securitas - We help make your world a safer place

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge