Skip to main content

Vektere til Sparebank 1 (utevakt)

Oslo
Publiseringsdato 2024-02-27

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre ledestjerner ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. 

Jobbeskrivelse

For vår kunde SpareBank1 og Fremtind Forsikring ser vi nå etter flere vektere som utevakt.

SpareBank1-alliansen er en av Securitas sine største kunder, og som kunde stiller de høye krav til vektertjenesten.
Hos SpareBank 1 vil du få mulighet til å utvikle deg i et miljø som prioriterer sikkerhet, og som inkluderer vekterne i mange viktige prosesser. I denne stillingen vil du jobbe utendørs, håndtere konflikter, patruljere og yte service ovenfor kunder og publikum. 

Vi ser etter deg som er god på konflikthåndtering, årvåken, trygg og komfortabel med miljøet i Oslo sentrum og genuint opptatt av å yte god kundeservice, samt opprettholde det gode arbeidsmiljøet som er etablert.
Du må like å omgås mennesker, være fremoverlent og gjerne se problemer og utfordringer før de oppstår. Du må trives med å arbeide i et hektisk arbeidsmiljø, for en kunde som stiller høye krav til kvalitet og service. Du må kunne jobbe godt selvstendig, men også være en lagspiller som er interessert i å spille kollegaer gode.

Arbeidstiden er dag og kveld turnus på heltidsstillingene, og annenhver helg på deltidsstillingene. Objektet ligger i Hammerborggata 2. 

Arbeidsoppgaver:

  • Patruljering
  • Yte service overfor kunder og publikum
  • Forebygge uønskede hendelser
  • Aksjonere på alarmer og ved tilkalling

Kvalifikasjoner

  • Beherske norsk og engelsk både muntlig og skriftlig 
  • God i konflikthåndtering 
  • God IT forståelse 
  • Bestått og godkjent vekterutdanning 

Ytterligere informasjon

Dersom du ønsker å få et bedre innblikk i noen av våre tjenester kan du klikke deg inn på denne linken: https://www.securitas.no/vaare-tjenester/vakthold/

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge