Skip to main content

Security Team Manager(Intern)

Holtskogen
Publiseringsdato 2024-04-26

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Din rolle som Security Team Manager er å bygge et samkjørt og effektivt team som leverer høy ytelse hver dag. Du vil være i frontlinjen for å sikre at datasenteret opererer i et trygt og sikkert miljø, og rapportere direkte til Campus Security Manager (CSM). Sammen med andre sikkerhetsteamledere på campus, vil du jobbe for å skape en optimal sikkerhetskultur og sikre enestående kundetilfredshet.

I tillegg til å lede teamet ditt, vil du få muligheten til å være involvert i ulike utfordrende oppgaver, inkludert klienttjeneste og problemløsning, forbedring av tjenester, vedlikehold av Security Operations Center (SOC)-systemer, revisjonsarbeid og overvåking av systemer.

Kvalifikasjoner

  • 4 års erfaring fra sikkerhetsbransjen
  • Må ha vitnemål fra videregående skole
  • God kompetanse i Office pakken
  • Må være villig til å delta i selskapets screeningprosess før ansettelse, inkludert narkotikascreening og bakgrunnsundersøkelse.
  • Fullført og bestått vekterutdanning
  • Gode kommunikasjonsenvner
  • Må beherske norsk og engelsk flytende, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredstillende vandel (jf. Lov om vaktvirksomhet)

Spesielle Krav

  • Må kunne jobbe med en fleksibel timeplan, inkludert kvelds-, helge- og ferietider, for eksempel under en nødsituasjon eller krise.

Ytterligere informasjon

Arbeidstid er primært mandag-fredag, men du må ha mulighet til å være fleksibel ved behov. Stillingen krever at du har førerkort kl.B.

Dersom du tenker at denne stillingen passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrere din søknad allerede i dag! På grunn av de høye språkkravene ønsker vi at du skriver søknaden din på engelsk. 

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge