Skip to main content

Securitas søker vektere til stasjonært vakthold!

Asker
Publiseringsdato 2024-04-30

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Vil du være med på å skape sikkerhet og trygghet hos landets største vekterselskap?Securitas trenger nå deltids vektere til vårt stasjonære vakthold i Asker, Bærum og noe Oslo. Arbeidstiden vil variere mellom dag, kveld, natt og helg.

Dersom du trives med å arbeide selvstendig samtidig som du verdsetter samarbeidet og dynamikken i et team, da er du personen vi leter etter! Hos Securitas er hverdagen preget av varierte og spennende oppgaver. Du blir ansiktet ut for både Securitas og våre verdifulle kunder! Noe som gjør det essensielt å alltid opprettholde en standard av profesjonalitet og vennlighet, selv når utfordringene er størst.

Vi er på jakt etter en dyktig og selvstendig person som ikke bare kan sikre, men også imponere med enestående kundeservice. Er dette deg?

 

Arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Inspeksjoner
  • Rapportering
  • Adgangskontroll
  • Journalføring
  • Oppgaver tilknyttet resepsjon

Kvalifikasjoner

  • Beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstillende vandel (Jf. lov om Vaktvirksomhet)
  • Bestått godkjent Vekterutdanning (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Førerkort klasse B og disponere egen bil

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge