Skip to main content

Vektere til kontrolltjenester i Bergen

Bergen
Publiseringsdato 2024-05-30

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Vi søker nå etter flere dyktig medarbeidere til vår kontrollavdeling i Bergen. Våre vektere har som oppgave å ivareta kvalitet, service-, og sikkerhetsprofilen gjennom å skape et trygt miljø for diverse kunder. Arbeidstid vil bestå av kveld og helg, og ansettelsesform er deltid.

Kontrolltjenesten setter høye krav til vekterens selvstendighet, modenhet og handlekraft. Som vekter vil du jobbe med oppdrag som omhandler personalkontroller og påse at butikker og sjenkesteder overholder alkohol og tobakksforskrifter. Det er viktig at du som vekter har evnen til å improvisere, omstille deg og tenke utenfor boksen.

Kommunikasjon er en essensiell del av tjenesten, hvor du balanserer mellom bestemt og serviceorientert kommunikasjon avhengig av situasjonen du befinner deg i, og personer du er i dialog med. For denne tjenesten vil rapportering av avvik være i fokus. Det er derfor meget viktig at du taler og skriver godt Norsk.

Kvalifikasjoner

  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk 
  • Tilfredstillende engelskkunnskaper
  • Førerkort klasse B og disponerer egen bil
  • Tilfredstillende vandel (jf.lov om vaktvirksomhet)
  • Fordel med bestått godkjent Vekterutdanning

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge