Skip to main content

Vekter til mobile tjenester - Sogndal

Sogndal
Publiseringsdato 2024-05-30

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Våre verdier danner grunnlaget for vår virksomhet. Bedriftskulturen bygger på verdiene som er med på å forme en langsiktig og solid bedrift ved å skape verdier for kunder, ansatte og aksjonærer. De er oppsummert i tre ord: Ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet.

Jobbeskrivelse

Vi søker nå en engasjert og motivert vekter i 50% stilling til vår mobile tjeneste i Sogndal. 

Arbeidstid er i variert turnus som kan innebære dag/kveld/natt og helg. 

Mobilt vakthold er en meget preventiv tjeneste. På uregelmessige tidspunkt i døgnet er vekterens hovedoppgave å forebygge uønskede hendelser. Vekterne foretar inspeksjoner av bygget og legger dette til ro.

En del av arbeidsoppgavene du må forvente er å foreta kontroll av personer som er tilstedeværende, sjekke at vannet er stengt og lys avslått, sette på/slå av alarmer, samt sjekke at maskiner og apparater er tilkoblet i henhold til gjeldende rutiner.

Vi ser etter deg som er dyktig til å tilpasse seg enhver situasjon. Det er avgjørende at du har en god rolleforståelse i jobbutførelsen, at du er løsningsorientert og trives med å jobbe selvstendig. Du følger prosedyrer og retningslinjer som er satt, og handler med selvtilit.

Kvalifikasjoner

  • Førerkort klasse B
  • Må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Fullført og bestått godkjent Vekterutdanning 

Personlig egnethet og tidligere referanser vil bli vektlagt. 

Ytterligere informasjon

Som vekter i Securitas tilbyr vi en profesjonell og lærerik arbeidsplass, med personlig utviklings- og karrieremuligheter. Lønn er iht. tariff, og du kan lese mer i Vekteroverkomsten her.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge