Skip to main content

Vaktleder til stasjonær tjeneste hos Green Mountain (intern)

Stavanger
Publiseringsdato 2024-06-10

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Hos Securitas er våre vektere den viktigste ressursen i bedriften. De kommer fra alle samfunnslag og bringer med seg et mangfold av talenter og perspektiver. Vi er nå på utkikk etter flere medarbeidere som ønsker å bidra til det mangfoldet. Som en av Norges ledende sikkerhetsleverandører ønsker vi å tilby våre kunder det beste av sikkerhetsløsninger. Våre vektere spiller en sentral rolle i dette arbeidet og bidrar til å skape et tryggere samfunn.

En kollega har takket ja til nye utfordringer, derfor søker vi nå en dyktig og engasjert vaktleder til Green Mountain på Rennesøy. Arbeidstid er dag, man-fre kl.0700-1430 (heltid). 

Oppdraget hos kunden innebærer døgnkontinuerlig vakthold, og som vaktleder vil din hovedoppgave være å ivareta kundens service og sikkerhetsprofil. Vi ser etter deg som er selvstendig, service- og løsningsorientert. Som Securitas og kundens ansikt utad må du opptre profesjonelt og imøtekommende, selv i stressende situasjoner. 

Datasenteret ligger ca. 30 minutter fra Stavanger sentrum, uten mulighet for kollektivtransport. Personen som tiltrer stillingen må derfor ha førerkort klasse B og disponere bil. 

Arbeidsoppgaver er blant annet:

 • Vedlikehold og oppdatering av instruksverk
 • Oppfølging av vektere og kunde
 • Ordinære arbeidsoppgaver på objektet
 • Følge opp og kvalitetssikre tjenesteleveransen
 • Yte service og være en informasjonskilde

Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier. En Securitasvekter er ærlig, vaktsom og hjelpsom. Vi er til å stole på, vi passer på våre omgivelser og vi hjelper til der vi ser behov. 

Kvalifikasjoner

 • Førerkort klasse B (manuelt gir)
 • God teknisk forståelse/datakunnskap
 • Erfaring fra tjenesten 
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk (minimum B2 – Norsk nivå)
 • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
 • Bestått godkjent Vekterutdanning (jf. Lov om Vaktvirksomhet). Securitas vil for rett kandidat bistå med dette

For å jobbe i Securitas må du være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Ytterligere informasjon

Securitas en bedrift med mange spennende muligheter og utfordringer. Jobben som vekter er både meningsfull og samfunnsnyttig. Her jobber du i et fremtidsrettet miljø med store muligheter for påvirkning og personlig utvikling. Her får du muligheten til å bli en del av Norges største sikkerhetsselskap med gode utviklings- og karrieremuligheter. Arbeidsmiljøet kan beskrives som kunnskapsrikt og inkluderende. Hos oss får du et solid fagmiljø med flere dyktige og engasjerte kollegaer.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge