Skip to main content

Securitas søker Trafikkmedarbeidere i Sør og Øst-Norge

Skien
Publiseringsdato 2024-06-13

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47, og med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Securitas søker flere dyktige trafikkmedarbeidere for sesongen 2024. Sesongen strekker seg primært fra juni og ut september, og vi tilbyr varierte stillingsstørrelser fra 0-100%.

Som trafikkmedarbeider vil din hovedoppgave være å legge til rette for en smidig og sikker trafikkavvikling i forbindelse med veiarbeid. Dette er et viktig og ansvarsfullt arbeid som krever oppmerksomhet og disiplin. Stillingen innebærer også noe fysisk arbeid, som ved skilting og utsetting av arbeidsmateriell. Det er derfor viktig med god fysisk helse. 

For å jobbe som trafikkmedarbeider, trenger du kurs i manuell dirigering av trafikk. Dette kurset gjennomføres i forbindelse med oppstart og bekostes av Securitas dersom du ikke har fullført kurset på forhånd. 

Arbeidstiden vil variere med oppdragene og kan være både dag, kveld, natt og noe helg. En del reising må påregnes, og du må disponere egen bil. 

Veiarbeid avhenger i mange tilfeller av værfoholdene, og dette innebærer en viss uforutsigbarhet i arbeidstid og arbeidsplan. Dersom du har mange tidsbestemte forpliktelser i løpet av en typisk uke, er kanskje ikke dette jobben for deg.

For å jobbe som trafikkmedarbeider er det en forutsetning at du er fleksibel, initativrik og service-innstilt, og du må trives med å arbeide ute- uansett vær!

Arbeidsoppgaver er blant annet: 

  • Manuell trafikkdirigering
  • Kjøring av ledebil
  • Varsling og skilting av arbeidsområdet
  • Loggføring av skilt/arbeidsvarsling 

Kvalifikasjoner

  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk
  • Det vil være en fordel med bestått arbeidsvarsling kurs 1 og 3 (eller være villig til å ta det)
  • Førerkort klasse B er et absolutt krav, klasse BE er en fordel
  • Du må disponere egen bil 

Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet for yrket, modenhet og referanser.

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff og har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte og dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge