Skip to main content

Vektere til oppdrag ved Equinors landanlegg

Hammerfest
Publiseringsdato 2024-06-28

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Hos Securitas er våre vektere den viktigste ressursen i bedriften. De kommer fra alle samfunnslag og bringer med seg et mangfold av talenter og perspektiver. Vi er nå på utkikk etter flere medarbeidere som ønsker å bidra til det mangfoldet. Som en av Norges ledende sikkerhetsleverandører ønsker vi å tilby våre kunder det beste av sikkerhetsløsninger. Våre vektere spiller en sentral rolle i dette arbeidet og bidrar til å skape et tryggere samfunn.

Securitas AS i Hammerfest har nå behov for flere ansvarsfulle medarbeidere til oppdrag hos Equinor på Melkøya.

Securitas ivaretar sikkerheten på Melkøya ved å ha ansvar for blant annet adgangskontroll, overvåking og generelt vakthold.

Vi søker opp til flere ansatte i 50-100% stillinger og arbeidstid er variert i turnus dag/kveld/natt og helg.

Det vil i stor grad bli lagt vekt på serviceinnstilling og nøyaktighet, og den som ansettes må ha førerkort kl. B. Som vekter ved vårt oppdrag på Melkøya blir du del av et dyktig og godt team, med fokus på kvalitet i alle ledd i vår leveranse.

Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet. Vi er til å stole på, vi skal passe på våre omgivelser og vi skal hjelpe til der vi ser behov.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Arbeidsoppgaver er blant annet:

 • Adgangskontroll
 • Streifvakthold
 • ISPS vakthold
 • Vaktsentral (forutsatt fagbrev i Sikkerhetsfaget)
 • Resepsjon
 • Utvendig og innvendig inspeksjonsrunder
 • Leirvakthold

Kvalifikasjoner

 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på engelsk og norsk
 • God fysisk og psykisk helse
 • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
 • Gode PC kunnskaper
 • Førerkort Kl. B
 • Bestått vekterutdanning, og det er en fordel med fagbrev i Sikkerhetsfaget

For å jobbe i Securitas må du være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Ytterligere informasjon

Securitas en bedrift med mange spennende muligheter og utfordringer. Jobben som vekter er både meningsfull og samfunnsnyttig. Her jobber du i et fremtidsrettet miljø med store muligheter for påvirkning og personlig utvikling. Her får du muligheten til å bli en del av Norges største sikkerhetsselskap med gode utviklings- og karrieremuligheter. Arbeidsmiljøet kan beskrives som kunnskapsrikt og inkluderende. Hos oss får du et solid fagmiljø med flere dyktige og engasjerte kollegaer.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge