Sikkerhet sett fra en teknikers side

Sikkerhetsbransjen er i endring. Som tekniker i Securitas jobber du med fremtidens løsninger for sikkerhet.

Er man interessert i sikkerhet og teknikk er Securitas et spennende stedet å jobbe

– Jeg jobber med ITV og kameraovervåking, primært i kriminalomsorgen. Er man interessert i sikkerhet og teknikk, da er Securitas det mest spennende stedet å jobbe, forteller Anders Fallang som er i tekniker i Securitas.

Man får mulighet til å jobbe med noen av landets fremste bedrifter og institusjoner og ettersom vi i Securitas leverer tjenester av høyeste kvalitet, betyr det at jeg jobber med den fremste teknikken som finnes på feltet. Det er motiverende, legger Anders til.

En dynamisk bransje

Sikkerhetsbransjen er i endring, og det samme er kundenes behov for sikkerhetsløsninger. 

I Securitas kombinerer vi mennesker, teknologi og kunnskap på en måte som også i fremtiden gir de beste sikkerhetsløsningene i det norske markedet. Derfor trenger vi medarbeidere med interesse for og kunnskap om ny sikkerhetsteknologi.  I Securitas har du blant annet mulighet til å jobbe som servicetekniker, prosjekttekniker og rådgiver.

 

 «Vi vet at konsekvensen av det vi gjør er viktig, det føles godt.»

Anders Fallang, tekniker i Securitas

 

 Anders som jobber med ITV, opererer innenfor et bredt spekter av teknologi.

– Når et kamera er ødelagt, kan det være alt fra problemer med det tekniske, til data og nettverksproblemer. Du må like å løse problem, jeg bruker store deler av dagen på feilsøking. Det er veldig tilfredsstillende når man ser hvor problemet ligger og klarer å løse det, forteller Anders. I tillegg er det et ekstra aspekt som følger med når vi jobber med sikkerhet. Vi vet at konsekvensen av det vi gjør er viktig, det føles godt. Når vi har gjort jobben vår og reparert et kamera eller nettverk, så vet jeg at jeg har gjort noens hverdag, jobb eller verdier tryggere enn før jeg kom.

Hvordan bli tekniker hos Securitas?

 Det kan være mange veier inn i tekniker-yrket i Securitas. Anders har jobbet med data siden 1989 og holdt seg til det feltet siden.

– I avdelingen vår er det noen som kommer fra en elektriker-bakgrunn andre har en datateknisk bakgrunn, men like viktig er holdning og er motivert for å lære. Jeg lærer fortsatt nye ting, hele tiden, og det er det som gjør jobben engasjerende, selv etter så lang tid i bransjen. Det er også motiverende å jobbe med dyktige unge kollegaer.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
 
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring