Skip to main content

Migrering av Smart kamera til ny plattform

Som sikkerhetsleverandør er det viktig for Securitas at vi til enhver tid supporterer og leverer de beste sikkerhetsløsningene.

For å sikre våre kunder som har «Smart kamera» stabil leveranse også i årene som kommer, migrerer vi nå alle kunder som har dette produktet over på en ny og oppdatert plattform.

Arbeidet utføres av våre teknikere og migreringen vil skje gradvis i perioden 21.10.2021 – 27.10.2021. Våre kunder og brukere av Smart kamera må etter migrering benytte en ny lenke for å få adgang til systemet, samt laste ned en ny applikasjon. Disse finner du her:

Applikasjon for mobil/nettbrett, Video Protector Mobile:

Første gang du logger inn på ny plattform må du resette passord på din bruker. Dette gjør du ved å trykke på «forgot password»


Aktiv brannmur mellom kamera og internett

For kunder som har aktiv brannmur mellom kamerasystemet og internett er det nødvendig å oppdatere innstillingene for dette. Vi vil ta kontakt med de det gjelder angående nye parameter.

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge